ako podrážka je guma - Vibram...chcel som ich práve kvôli tomu, že všetky čo som mal doteraz som zničil...toto vyzerá veľmi odolné...čo sa týka tvrdosti, pred Shimanami som mal Giro Code a tam bol EC90 carbon a to bola iná liga...Shimana mali ten flex pre chôdzu, ale v zábere boli ok...tieto budú niekde medzi tým...
katko ak nie je tajne tak - obchod / cena prosim :] jaj a pekne su - jednoduche, svietive. akurat ja by som tiez uvital asi viac vetrania ale zjavne mas v tomto jasno a vies co chces plus sa mi zda, ze na moje pomery velmi malo vystuzena spicka zvrchu - ja tam stale fasujem odletujuce sutre a dreva a uz aj s aktualne riadne oplastovanymi mi castokrat grimasy stacaju ksicht pri odstrelkoch do s*****ek.
tak pôvodne som ich chcel zo Ski&bike Radotín, ale tam mi odpísali že moju veľkosť už nemajú v tejto farbe a tak som ich vzal odtiaľto....(ale pozerám, že cez víkend odtiaľ už pekne ubudlo veľkostí...)
katko vystuzena spicka zvrchu - ja tam stale fasujem odletujuce sutre a dreva a uz aj s aktualne riadne oplastovanymi mi castokrat grimasy stacaju ksicht pri odstrelkoch do s*****ek.
neviem, čím to je, ale ja to fasujem do holenných kostí a veru, občas by som aj rád zmenil
moje nortvave arcit (arctic gtx2) su pre mna vhodne prave v tomto pocasi v jednych tenkych ponozkach. ch.
teraz to robi asi plus 9 az 11°C.
dobre som kupil kua.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bergfreunde.de/giro-code-vr70-radschuhe/
inak tá ochrana špice je podľa mňa už dostatočná, toto kde je tá guma som na tých starých Girách zničil hneď...
neviem, čím to je, ale ja to fasujem do holenných kostí a veru, občas by som aj rád zmenil
teraz to robi asi plus 9 az 11°C.
dobre som kupil kua.
ja som uz katkovi raz napisal na FB ze sa z neho stava na stare kolena vrcholovy sportovec...to co je pre niekoho ako beton, je pre dupacov blato
A aj sa tak ostrihať.
ja mám 85 bez batohu... to už je všetko make