Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -10% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend dámske tričko, Jet Heather/Black
53,99 €
-10%
MOC 76,99 €
-12% Isadore Light Short Sleeve Baselayer dámske tričko, biela
od 43,99 €
-12%
MOC 55 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Výpredaj -13% PEARL iZUMi Elite Softshell 180 dámska bunda, screaming pink/yellow
121 € -13%
MOC 181 €ale kaktus karlovka naco taky obchod vobec existuje , dojdem dobry den prosim vas dresy mate kde najlepsie endura alebo specialized, prve co bolo opravil ma ako sa spravne specialized vyslovuje . druha vec dresy teraz po sezone ? to budete mat tazke.. takym tonom ze som sa citil jak chudak. tak na odlahcenie situacie zachranujem ved som prisiel na zlavy
potom som dosiel do troch vezi o pol siedmej o siedmej zatvaraju a ten pristup . ja proste neverim ze to ma jedne majitel.
plánujem kúpiť jesennú bundu od Gore
rozhodujem sa medzi radou ACTIVE SHELL a SOFT SHELL
čo doporučujete? aké sú zásadné rozdiely medzi nimi?
AS je tenucky, pre mna idealny na teploty okolo 10C. Daju sa kupit aj modely s odopinatelnymi rukavmi, ale tuto vlastnost by som nebral ako podmienku. Sem tam sa podari natrafit aj na dobru cenu = pod 70Euro.
Ja mam takuto od Shimaana
http://www.chainreactioncycles.com/sk/en/shimano-zip-off-windstop-compact-jacket/rp-prod122501
Príklady: Endura MT500 spray trouser, Endura Singletrack II trouser, Gore Countdown, Nyna Hurican, .... kukni hocijakú značku či majú voľné gate alebo sa rovno prejdi po obchodoch.
Na bike sa dajú nosiť aj normálne nejaké ľahké turistické gate len si dáko vymysli "zúženie" na pravej nohe nech sa ti to o reťaz nezašpiní.
Budem rád , keď poradíte. Všetko mám na chladnejšie obdobie len táto jedná položka mi chýba.
sice neviem preco odmietas obtiahnute, podla mna su praktickejsie. no ale ak ma vyzor prednost pred funkciou tak daju sa gate aj za solidnu cenu, napr: http://www.tikosport.sk/index.php?funkcia=detail&pkat=conden&idkat=7778%201&pager=noreset
Čiže, čo viem, tak chcem hlavne neprefúkavé ( windstopper).
Také má Gore. Má niekto skúsenosti?
Alebo poradíte aj niečo iné? Endura? Castelli?
TUTO maju vsetky velkosti aj ked za 28 euro
ja som kupoval tieto Vaude gate. Sú voľné hore , dole windstoper , teplé, super matroš....len som značne skeptický , že ich vyskúšaš v kamennej predajni. Kupované na BD . VAUDE Virt Softshell Pants titan