Ostava nam len dufat ze budu hrat vela starych veci..co si pamatam tak naposledy na pohode tesne pred ich koncertom zacalo strasne liat a bliskat sa. To bola atmosfera ale az tak ze hned jak dohrali zrusili pohodu a dalsie vystupenia neboli aj tak som tam bol kvoli nim len a the wailers..
- ked už sa tu objavil Roni, niečo z jeho nasledovníkov: Etherwood - Weightless - Official VideoOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down LSB - About TonightOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down Hybrid Minds - That WayOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
ked uz HM Hybrid Minds - Fade (Ft. Katie's Ambition) (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Hybrid Minds - Lost (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Hybrid Minds - Halcyon (Ft. Grimm) (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zelená pošta - Smutná ranná električkaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Korben Dallas - KameneOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
a keď prodigy, tak Agata poj sem
The Prodigy - Poison (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up6thumb_down
The prodigy maju byt na pohode tento rok o5. tak rozmyslam ci to chcem vidiet nazivo po 5x ale asi hej
Pritom na breathe a firestarter som trsala na diske ako o život
Daughter - NumbersOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Max Romeo - Chase The DevilOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Making of "The Prodigy - Smack My Bitch Up" in Ableton by Jim PavloffOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
...celkom haluz..
https://youtu.be/efoOlCqXTB4
PRIMAL FEAR - At War with the World *NEW HIT 2016Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Roni Size Reprazent - HeroesOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Roni Size / Reprazent - Brown Paper BagOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Etherwood - Weightless - Official VideoOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
LSB - About TonightOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Hybrid Minds - That WayOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Hybrid Minds - Fade (Ft. Katie's Ambition) (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Hybrid Minds - Lost (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Hybrid Minds - Halcyon (Ft. Grimm) (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ChicanismoOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
ale riadna pesnicka
(a bavi ma cely album)
Jori Hulkkonen - Italian Love AffairOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
fialovy kvetOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down