Určite veľa ľudí rozmýšľa pri kúpe nejakého komponentu na svoj bicykel, či to bude vec nová, z obchodu, alebo niečo z druhej ruky. Ako začínajúci biker som sa rozhodol pre druhú možnosť. Mám staršiu Meridu s pôvodnými brzdami a tak som pri hľadaní nejakých schopných véčok zablúdil na toto fórum. Nakukol som do sekcie Bazár. Zaujal ma inzerát používateľa 23jump s emailovou adresou [email protected]. Ponúkal Avid Single Digit 7. Čo to som si o týchto brzdách zistil, aj kamaráti mi ich odoporučili zobrať. Tak som sa dotyčnému ozval. Bola sobota, sľúbil, že začiatkom týždňa mi brzdy pošle. Nasledujúci piatok som mu zavolal pre overenie, či mi ich poslal. Tvrdil, že brzdy sú poslané, treba len čakať. Nádejal som sa, že zásielka je už na našej pošte a oznámenie o nej sa len niekde zapatrošilo, tak som od neho chcel podacie číslo. Bez neho by mi teta za priehradkou nepovedala, či sú už brzdy tam. Tvrdil, že lístok stratil. Tak som čakal. Čakal a čakal. Pokúšal som sa mu dovolať, sms-kovať, nereagoval. Neviem, čo si mám o takomto človeku pomyslieť.
Nič sa nedá robiť, musím sa poohliadnuť po iných brzdách...
fotku odstránil na jeho osobnú žiadosť administrátor mtbikera
Nahraj tu fotku na nejaky iny server a sem daj len link.
na tom sa už pracuje
Nahranú fotku som teda zmazal, prosím nepridávať ju tu opakovane.
edit: ...
ano lebo policia u nas riesi zlodejov
booboo - no tak to daj rovno prec a fertig.
k fotke som sa dopátral na internete nemôžem za to že už bola zverejnená
mtbiker sa nemusí báť, ak ma niekoho zažalovať tak len mňa, netreba z toho robiť veľké halo a báť sa, on sa nebál ani sa nebojí keď podviedol desiatky ľudí o desaťtisíce eur, išiel do toho s vedomím že koná trestný čin (podvod a sprenevera) a stále si lieta po slovensku .....
čo sa týka jeho odsúdenia, je to smutné no naša polícia a súdy sú v tom spomalené, ale rieši sa to, tak tiež to rieši aj televízia kedže od toho zmedializovania vyplavili na povrch ďalšie zaujímave veci a ďalší ľudia ktorých podviedol (bude aj druha reportáž)
nechcem škodiť meno ,,mtbiker,, ani nijako spamovať fórum ide mi len o spravodlivosť a využil som toto fórum (kedže mtbiker je najväčší portál ohľadom cyklistiky na slovensku
) na priblíženie situácie a tak tiež chcem dať do popredia tohto človeka aby všetci hlavne cyklisti vedeli o koho ide a dávali si naňho pozor
vďaka mtbiker som sa dopracoval k množstvu informácií a k ďalším ľuďom ktorých podviedol no asi nikto to zatiaľ nerieši tak ako ja, že to zverejňujem a píšem o tom, ostatný mu stále vidu v ústrety a čakajú že im peniaze vráti, na to čakám aj ja, pravda je že od vysielania reportáže vrátil niektorým peniaze bolo to nejakých 500e u každého (viem iba o dvoch ľuďoch jeden z nich bol aj v reportáži) ja som tretí, mne vrátil 1000e no stále mi dlhuje ďalších 1000e. no a čo ostatný?, môžu sa vyjadriť tuná alebo aj sam pán Bachratý ako to je
nebudem písať za druhých aj keď s viacerými som v kontakte a viem ako sú na tom.
Môžu sa v tom to štáte rozlúčiť s peniazmi už ich neuvidia. Ja tomu neverím.
aj exekutívy to už majú, zablokované účty ma ...... postupne to pôjde len najväčšia chyba je že sme na Slovensku v ,,právnom štáte,,
Polícia si urobí svoje ale to je všetko . Zvyšok sa presúva na sudy a exekutorov a tam to ostane stáť nakolko ten zoznam podvedených nebude možna len o tých bikerov čo sú podvedený ale možno aj iných.
Druhá varianta je že bude splácať po 10€ mesačne. Aj to je niečo ako nič.
Držím palce.
Nechci vedieť moje myšlienkové pochody čo by som s ním urobil.
Nakoľko mi R.B. nechce vrátiť peniaze už cez 16mesiacov pridávam nejaké info. Možno niekomu pomože.
Ak by ste sa chceli niekto stretnúť s R B. stačí sa informovať v Športovom centre OHC na Pieštanskej 3 Trnava na recepcii, kto a kedy PRECVIČUJE spinning..
PS: ako sam R.B. napisal :
Takze, svetu mier a bikom zvlast