Ja som včera dokončil ,,apgrejd" na sezónu 2016.Nové veci:1.sedlo,2.gumy na páky(výmena čiernych za biele),3.bowdeny(výmena červených za biele)4.omotávka(výmena bielej za čiernu)5.veľká píla(výmena 50z. za 52z.)6.výmena baranov(44cm za 42cm)7.taký menší tunning kolies Bicykel je už nastavený na moje,,miery" mám 172cm,tak nebudem trápne vyťahovať sedlovku len kvôli efektu,o.i.mne tento ,,turistický drop" absolútne vyhovuje.
budem povdacny za kazdu informaicu, ktora pomôze k najdeniu alebo akemukolvek zhananiu dalsich info. Bicykle mi ukradli rovno dva, prepacte ale blizsie info sa mi nechce rozpisovat, mozno neskôr casom...dakujem za pochopenie
optimus: no je to riadny kolotoc biele gumy na pakach su otras, biele bovdeny detto...
keby tieto veci boli cierne, a ked das dole tie kolotocarske nalepky z kolies, tak to bude naozaj pohladny bike
optimus: no je to riadny kolotoc biele gumy na pakach su otras, biele bovdeny detto...
keby tieto veci boli cierne, a ked das dole tie kolotocarske nalepky z kolies, tak to bude naozaj pohladny bike
kimlo si ma pobavil , však dobre poznáš môj názor na celočierne rámy + čierne sedlo, bowdeny,páky a ešte dať dole polepy z kolies,no to by som si dal 5rokov som mal čierne gumy,ale odišli,tak som chcel skúsiť biele.Omotávku bielu už nikdy viac-po 1 sezóne som ju vyhodil.Bowdeny už na tomto bicykli budú len biele,pretože keď som tam dal čierne,tak ich ani nebolo vidieť-červené boli o dosť lepší pokus,ale tieto biele doplnky konečne vytvárajú žiadaný kontrast.Čo sa týka kolies,nápis Vision zostal rovnaký,menil som len ten menší polep.Len jedny kolesá sú pre mňa dizajnovo dokonalé,na ktorých by som nemenil nič-Fulcrum racing speed... JOLI-aj brzdové čeluste sú SL-K yurcko-mne sa tiež páči táto verzia viac, ako predošlá,chcel som,aby to vyzeralo ,,inak" s dôrazom na väčší kontrast...
este by som zmenil cervene doplnky za biele, aby neboli aj aj (sedlova objimka, sroby na klukach a rychloupinaky. a mozno by mu viac pomohol nejaky modernejsi design napisov v tej cierno-cerveno-bielej kombinacii.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
andysko - tak uprimnu sustrast za oba krasne bajky
Mne to ide.
kimlo si ma pobavil
JOLI-aj brzdové čeluste sú SL-K
yurcko-mne sa tiež páči táto verzia viac, ako predošlá,chcel som,aby to vyzeralo ,,inak" s dôrazom na väčší kontrast...