Zdravím, prednedávnom som kúpil bike: Merida One-Twenty 500-D, je tam zadný tlmič
X-Fusion O2 RL Remote. Vedel by mi niekto poradiť aký tlak tam mám nahustiť a aký je to presne tlmič (rozmer).
Vážim približne do 80kg aj s výstrojov
Vďaka
Trochu mu očistím meno, jazdím úplne najzákladnejšieho(ani lock nemá) X-Fusiona a chodí dobre, rebound funguje ako má. Na môj rám má vďaka velkej komore príliš lineárny priebeh, ale nieje problém nájisť kompromis.
Na tvojom mieste by som ho vyreklamoval, kúpil nový a tento keď sa vráti predal.
Za tú cenu je podľa mňa v pohode. Len škoda tej velkej komory, ale zase na iné rámy to môže sedieť.
Co sa tam zvykne vkladat? Mna napadlo, ze rebound nefunguje bo tam prdlo dake tesnenie. Moze to byt tym? Lebo doraz som dal minimlane raz pri tej prvej jazde.
Čauko ludia,kúpil som včera GHOST Asx 4900 a je tam tlmič X-Fusion (moj prvý celoodpružený bike) a neviem to vobec nastaviť že ked si sadnem tak sa tlmič stlači skoro úlpne a to mám len 48kilo
Čaute, mám Ghost-a so zadným tlmičom Xfusion O2 RL. Teraz mi začal tlmič pružiť aj po uzamknutí. Všimol som si to na jar, vtedy sa zanáral len trochu, teraz ale pruží akoby ani zamknutý nebol, resp. rozdiel medzi zamknutým a odomknutým tlmičom je minimálny. Mal s tým niekto podobnú skúsenosť, prípadne vie niekto kde môže byť zrada? Stačí dofúkať, resp. môže byť problém inde a tlmič musí do servisu? Uprostred sezóny sa mi nechce čakať tri týždne kým to opravia. Dík za každú radu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tvojom mieste by som ho vyreklamoval, kúpil nový a tento keď sa vráti predal.
Za tú cenu je podľa mňa v pohode. Len škoda tej velkej komory, ale zase na iné rámy to môže sedieť.