nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
mozes si prepocitat:
1W = 1J / 1s
Mám strach, ze za celý závod spotreboval 1000 kcal
-a mimochodom, videl som poslednu dobu asi styri SRM-ka a ani na jednom nebol heart rate..to na nargo tvojho treningu a sledovania tepov...ber to len pre info,nie ako rypanie
Ze skusit si to. Skusat mozes na treningu. Tu mas jednu pri najlepsom dve sance na vitazstvo a ked to nevyjde tak nemas sancu na vitazstvo. A ani nebudes v prvej desiatke.
Hack3r ked mi kupis SRM budem trenovat podľa wattov
Za reklamu platia zo zisku to je jasne. Zisk generuje predaj. Reklama predava. A to kazdemu. A peniaze su aj z predaja tv prav. Tv zas ma peniaze z predaja reklamneho priestoru. Je to kolotoc toku penazi. TV Cyklistika a prijmy z nej su zalozene na predaji reklamneho priestoru.
Dalsi priklad je cyklokros v Hol. a Belg. Sama reklama na trati spolocnosti ktore prevazne s nou nemaju nic spolocne .
Hack3r ked mi kupis SRM budem trenovat podľa wattov
Fabianova priorita je klasika. Nic ine ho nezujima. Nikdy nemoze vyhrat tdf giro.
no dobre, skusme zdravo diskutovat, vsak nato su obecne diskusne fora
nerobis ten sport preto ze ta to bavi a rad si to pozries kedze ta to taktiez bavi, ja osobne aj rad fandim, nakolko ma aj toto bavi a nefandim len vtedy ked sa vyhrava a ked fandia skoro vsetci.. ja som rad za vsetky uspechy krajanov a ludi ktoru reprezentuju krajinu v ktorej zijem a ak ta krajina v danom sporte nevynika/nie je zucastnena a podobne(F1 napr.) tak si najdem niekoho kto mi je sympaticky a ak ten sport sa mi paci a rad ho sledujem tak fandim aj takym
Mám strach, ze za celý závod spotreboval 1000 kcal[/quote]
Ale ked vezmeme do uvahy fakt, ze ucinnost svalovej prace je cca 25%, treba tu spotrebu na krabicke vynasobit 4-mi. No a aby to bolo fer pripocitat aj bazalny metabolizmus.
Ani Sagan nikdy nevyhra...
Vakoč si tiež robí meno, druhé víťazstvo za víkend. Síce len na jednotkových pretekoch, ale víťazstvá sa počítajú.