je to aj o tazisku bicykla s jazdcom. dlhsi ram je lepsi pri zjazde myslim. prudke brzdenie to urcite ovplyvni a tiez aj sliapanie do kopca, ako uz bolo spomenute.
tie iste mam, su mi trochu volnejsie v oblasti paty a naopak celkom tuha podrazka.. akurat su strasne objemne a ked na to dam neoprenove navleky sucham ich o kluky. Takze ich budem jazdit len bez navlekov
tie iste mam, su mi trochu volnejsie v oblasti paty a naopak celkom tuha podrazka.. akurat su strasne objemne a ked na to dam neoprenove navleky sucham ich o kluky. Takze ich budem jazdit len bez navlekov
Mam vel.43 osvadcenu u Shimana a sedia dobre ,ale zatial ina na sucho. Tesim sa ked ich uz dam na ostro
Pridávam zopar fotiek z lyžovačky v Tirolsku. Ono vypada že snehu je dost ale nieje to tak. Prvy den bolo v 2500 m.n.m. +4°C. Ale inak zase zážitok perfektný. Este pre tých čo nemaju dobre poistenie ak sa Vám niečo stane stým že nemôžete zlyžovať dolu tak po nahlásení automaticky letí pre Vás helikoptéra priamo tam kde sa Vám stal úraz. ak to nieje niekde uplne dole. Ziadne lacne zvážanie na saniach neexistuje treba sa dobre poistit.
na ziadost Dublinboy foto s novymi kolesami, fotene na rychlo v pivnici.. ked bude slniecko bude aj nejaka foto z prirody +novy kosik, predstavec a gripy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj u nás sa stavali. Tehly zo slamy a hliny sa volajú vaľky.
Taky raz bol aj na bazare. Ked som sa tu registroval. Aj som h o videl na nejakom maratone. Ja este na ocelaku
Tie som si chcel zaobstarať na cykloturistiku ku mojim výročným XTR pedálom.
Mam vel.43 osvadcenu u Shimana a sedia dobre ,ale zatial ina na sucho. Tesim sa ked ich uz dam na ostro
Tak nevahaj a chod do toho
Aj ja mam 43ky
Nedaj sa! Ja som položil na 64,4 stupňa a je to velký plus. To my už vieme svoje...
Pche, to tak má byť! Nevidíš aké je to architektonicky prepracované ?