no mal som tam byt s nimi aj ja, ale uz sa mi po biku ist hore nechcelo...chalani hladali na chate vsade, zhodou okolnosti mali v Terchovej skolenie psovodi, tak aj ti sa zapojili...nakoniec dorazil aj specialny psik z CR, ktory sledoval pachovu stopu do Nezbudskej Lucky k mostu...snad to dobre dopadne....
Kopírované:
Prosim o pomoc stale je nezvestny.Palo Pacík 36 rocny narodeny 21.4.1979 je nezvestny od 28.2.2016 o 1 30 rana zo soboty na nedelu odysiel z Chaty pod Suchym,mal na sebe iba modru mikinu s kapucov,modre rifle a zimne topanky.Je vysoky 193 cm stihlej postavy,ma hnede vlasy na kratko ostrihane a modre oci.Nosi okuliare ale mal kontaktne sosovky.Za kazdu informaciu o nezvestnom budeme stastny,ak ho niekto videl ist okolo Strecna po ceste smerom na Zilinu,alebo v lese pod Suchym. Nech Nam da co najrychlejsie vediet.Martina Pacíkova telefone cislo +421910387408 Mohol ist cez Nezabucku lucku,Strecno,Visnove,Rosinu mohol ist roznymi trasami popri ceste Vodnom diele smerom do Ziliny.Moze byt zraneny,zmeteny,dehydrovany a nemusi komunikovat prosim kazdeho co sa nachadza v tychto misestach nech da informacie polovnikom moze byt v zrube seniku v opustenom schatralom dome.Aby sa ludia pozreli ak take cosi uvidia.Je to 60 hodin uz tri dni a tri noci takze velmi kriticke.
Hladam niekoho na stabilne vyjazdy mam trekingovy bike. Moze byt aj pekna zena Clovek ked chodi sam je to dost take demotivujuce. Moja najdlhsia trasa bola zatial zilina - kosice
Ehm, neber to v zlom, ale ja s nikým z tohoto fóra na výjazd nepôjdem, ja si nechcem znechutiť môj koníček
Netúžim prísť domov upachtená, s infarktom a bez bajku
Sa divíš, keď tu čítam o tých vašich tepoch, watoch, oválnych prevodníkov aj ma chuť prešla
Vo štvrtine cesty by som šmarila bajk do priekopy a išla domov s plačom alebo v sanitke
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Min. rok bol s nami Palino na dovolenke v Taliansku, stále ho nenašli
Kopírované:
Prosim o pomoc stale je nezvestny.Palo Pacík 36 rocny narodeny 21.4.1979 je nezvestny od 28.2.2016 o 1 30 rana zo soboty na nedelu odysiel z Chaty pod Suchym,mal na sebe iba modru mikinu s kapucov,modre rifle a zimne topanky.Je vysoky 193 cm stihlej postavy,ma hnede vlasy na kratko ostrihane a modre oci.Nosi okuliare ale mal kontaktne sosovky.Za kazdu informaciu o nezvestnom budeme stastny,ak ho niekto videl ist okolo Strecna po ceste smerom na Zilinu,alebo v lese pod Suchym. Nech Nam da co najrychlejsie vediet.Martina Pacíkova telefone cislo +421910387408 Mohol ist cez Nezabucku lucku,Strecno,Visnove,Rosinu mohol ist roznymi trasami popri ceste Vodnom diele smerom do Ziliny.Moze byt zraneny,zmeteny,dehydrovany a nemusi komunikovat prosim kazdeho co sa nachadza v tychto misestach nech da informacie polovnikom moze byt v zrube seniku v opustenom schatralom dome.Aby sa ludia pozreli ak take cosi uvidia.Je to 60 hodin uz tri dni a tri noci takze velmi kriticke.
Ides so mnou na bike martinapb? Nehryziem
Netúžim prísť domov upachtená, s infarktom a bez bajku
Vo štvrtine cesty by som šmarila bajk do priekopy a išla domov s plačom alebo v sanitke