Ako prist na ine myslienky od cakania. Dnes (nedela) by mal byt UFC196, suboj mcgregor vs diaz (respektove holm vs tate). Sleduje to niekto? Budu to davat niekde, neviete?
No je to nieco podobne ako nas parlament to je oravda, ale s nemcinou uz nie som tak dalejo ze by som na to aj odpovedal:-)
Su to zapasy v klietke, svetova seria, boje o titul.
O 4:00 Nova Sport 2 dáva live, ak nemas od providera v TV, registruj sa na 7 dnový free login na Voyo. Nezabudni do 7 dni potom poslat sms na deaktivaciu Conor a Holly to daju
No je to nieco podobne ako nas parlament to je oravda, ale s nemcinou uz nie som tak dalejo ze by som na to aj odpovedal:-)
ak poznate niekoho kto volil kotlebu, dajte mu zajtra facku.
facebook je plny nadsenych vykrikov mladych prvovolicov, co ho volili a su na to hrdi. je to na grc
Dôchodca? Dnes sa kolega priznal že bol voliť smer, že na to prehovoril aj manželku... to má 25... určite nebol jediný... Jeho obhajoba bola že fiko nám zabezpečí robotu. Nemal som na to slov...
Vazeni, fascismo este nevyhral... Skuste venovat chvilku casu, pozriet aspon na wikipediu vznik a priciny rozsirenia, vymente bolsevicku revoluciu v Rusku za tu z Bruselu , obavy z revolucie za obavy z imigracie , ostatne podmienky sa uz naplnaju...
a este jedno som si precital dnes : Reakciou na neschopnú ľavicu býva extrémna ľavica. Komunisti boli u nás v parlamente naposledy po voľbách v roku 2002. Na neschopnú pravicu odpovedá extrémna pravica.
nema to nic ani s ficom , ani s penzistami, ani s chorymi mladymi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: nedali
facebook je plny nadsenych vykrikov mladych prvovolicov, co ho volili a su na to hrdi. je to na grc
a este jedno som si precital dnes : Reakciou na neschopnú ľavicu býva extrémna ľavica. Komunisti boli u nás v parlamente naposledy po voľbách v roku 2002. Na neschopnú pravicu odpovedá extrémna pravica.
nema to nic ani s ficom , ani s penzistami, ani s chorymi mladymi...
"Ta Kotlebu...
A prečo?
Ta hovoril že si poradí s parazitmi,a tych mám ja plnu hlavu, chyžu, aj postel...