zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Opravim ta, len technicka poznamka. Plati len v pripade, ak to nasadzujes nie UST patkovy plast na nie UST system. UST plast na UST rafik ide nasadit a nafukat obycajnou pumpickou, ako cokolvek ine a bez kvapaliny. Bohuzial, siroke rafky s UST patkami (WTB) uz tak easy nie su, ale s pouzitim kvapaliny sa to stale da pumpickou.
mne išiel včera aj drotenný maxxis na WTB rafik celkom pekne len pumpou
momentalne som sa ,aspon na cas, vratil k dusiam ,aj pre malo jazdenia,kolesa sfukuju ked dlhsie stoja...
@volodaj. lidl pumpa mi reálne tlakuje 2bar pri 3na ciferniku
Však pri 1 atm to musí v zákrutách aj bočne "plávať" !
pozrel som , co doporucuje Continental, ze recommending 50psi pre 2.4" Xking a UST 45psi .. sa asi zblaznili
Ale urcite minimum musi byt a UST plast ho ma nizsie, kedze ma hrubsiu bocnicu. Toto som zistil, ze vyrobcovia ustrnuli niekde v roku 2002 asi
ked sa zobudim zo zimneho spanku a bude sa dat na hole ,musim s Tebou a orlom dohodnut vyjazd ...
Je tam 45 prispevkov:
http://uloz.to/x5Pg8BCW/bezdusove-systemy-8marec-2016-xlsx
Tip v Exceli: Ak si chcete zoradit udaje, oznacte si napr. typ plasta a kliknite na "lievik" hore napravo "Zoradit podla" a potom na "rozsirit vyber".
Dalej nemusite rozsirovat bunky, kompletny text sa zobrazi v riadku pre vzorce "fx."
Kto este nevyplnil, moze tak urobit kliknutim nizsie:
Dotaznik je dostupny na adrese: http://goo.gl/forms/2kF9kXW8JR