Toto súhrnné tvrdenie, čo si predviedol len dokazuje, aký si "chlapče" truhlík.
Ty si sa asi strasne ***** na hlavu a zial ti nedoslo, ze o toto tam ziadnej svini nejde. Este raz, ide o valov, furt ten isty, pekny maly zaprdeny, sto krat obsraty, ale stale slovensky valov.
Chlapče, ver mi, že viem lepšie ako väčšina účastníkov tejto debaty, o čo tam ide a tak isto (a práve preto) viem, čo môžem od hocijakej vlády očakávať a čo nie. A viem to nie z novín či z internetových diskusií.
Toto súhrnné tvrdenie, čo si predviedol len dokazuje, aký si "chlapče" truhlík.
Ty si sa asi strasne ***** na hlavu a zial ti nedoslo, ze o toto tam ziadnej svini nejde. Este raz, ide o valov, furt ten isty, pekny maly zaprdeny, sto krat obsraty, ale stale slovensky valov.
Chlapče, ver mi, že viem lepšie ako väčšina účastníkov tejto debaty, o čo tam ide a tak isto (a práve preto) viem, čo môžem od hocijakej vlády očakávať a čo nie. A viem to nie z novín či z internetových diskusií.
Bububu ty si ale "mudry a rozhladeny".
Jediny, kto naozaj vie, o co ide, su samotne svine, sponzory a ich "organy", i ked ani to nie všetky. Takže pokiaľ si agitátor jednej zo svin, alebo si ním bol, tak tu ďalej nešír bludy a choď sa bicyklovať, urobíš tým službu aspoň svojmu telu.
Nie, sudim podla "truhlíka", ktorý má evidentne za ušami, lebo "do toho vidi a nie z novín".
Buď sa len nafukuje ako kohút na smetisku, alebo je naozaj súčasť nejakej zo svíň....
Ale ja uz som to pochopil - shineonyou je len dalsi podporovatel Kotlebu. Vsetci su svine a chcu byt pri koryte, len Kotleba je suhrn cnosti a idealov. A este medzi svine "zabudol" uviest Fica (post1068292.html#p1068292). Takze Kotleba a Fico. Smutne...
Ale ja uz som to pochopil - shineonyou je len dalsi podporovatel Kotlebu. Vsetci su svine a chcu byt pri koryte, len Kotleba je suhrn cnosti a idealov. A este medzi svine "zabudol" uviest Fica (post1068292.html#p1068292). Takze Kotleba a Fico. Smutne...
koltlebu? tento produkt kokocie dnesnej slovenskej politiky? ani omylom
bud citaj vsetky prispevky, alebo sa nevyjadruj...
Hoci Radoslav Procházka vylúčil vládu Siete so Smerom, s Robertom Ficom sa zrejme ešte v nedeľu tajne stretol. Nový Čas tvrdí, že podvečer z úradu vlády odišlo auto s Procházkom a trištvrte hodiny po ňom odtiaľ odišiel aj Fico.
Procházka mal byť v aute s podpredsedom Siete Andrejom Hrnčiarom. Stretnutie s predsedom vlády však odmietal. „Je irelevantné, čo som robil, s kým som tam bol, jasne sme sa vyjadrili, že Sieť nebude rokovať s Robertom Ficom,“ vravel Novému Času.
„Nebudeme rokovať so Smerom o zostavení vlády,“ povedal Procházka včera po rokovaní predsedníctva Siete.
2/3 Nemcov ziju v podnajme. Chudaci.
Vlastnenie nehnutelnosti je privilegium, nie pravo. A ak na to nemas, mas 2 moznosti - byvat v podnajme, alebo si kupit nehnutelnost dalej od prace a dochadzat. To z nikoho nerobi cloveka na pokraji chudoby.
Ukaz mi jedneho nemca co za mesacny najom zaplati 70% a viac svojho mesacneho platu. Vsetky ceny mame nastavene na priemer EU ale prijem hlboko pod priemer. Ak dostanes tak nizky plat, ze zaplatis vsetky poplatky a zostane ti uz len na stravu, tak si v chudobe lebo ak sa ti pokazi chladnicka alebo treba zaplatit zubara si v srackach a pozickach z ktorych sa uz nemas ako vyhrabat.
Politici radi prezentuju ako dotiahli kapital ale za akych podmienok? Slovaci sa postupne stavaju otrokmi a pracovnou silou nutenou robit za minimum a to za podpory vlady (zatial kazdej ktora tam bola vratane komancov)
Jezus nechces tu mazat tie nadavky na kazdej stranke? to ze mazete ceckate zenske,za to ze to tu navstivuju maloleti mi pride
ehm, z mtbikera sa stava stoka tymto padom
Niekedy sa tazko urcuje hranica kolko slobody na vyjadrenie svojho nazoru tu ma clovek mat. Jeden chce mazat, dalsi budu proti tomu protestovat. Ale v kazdom pripade mazanie je kontraproduktivne - chranil by som tym prave tych vymletych a zlepsoval by som ich obraz v ociach ostatnych, ktori by si neskor citali premazanu temu a nedozvedeli sa, s kym maju docinenia. Takze riesenie je ban, nie mazanie. Jeden "ucastnik zajazdu" dostal ban uz vcera a dalsi uz su na zozname ak budu pokracovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sudis podla seba?
Bububu ty si ale "mudry a rozhladeny".
Jediny, kto naozaj vie, o co ide, su samotne svine, sponzory a ich "organy", i ked ani to nie všetky. Takže pokiaľ si agitátor jednej zo svin, alebo si ním bol, tak tu ďalej nešír bludy a choď sa bicyklovať, urobíš tým službu aspoň svojmu telu.
Nie, sudim podla "truhlíka", ktorý má evidentne za ušami, lebo "do toho vidi a nie z novín".
Buď sa len nafukuje ako kohút na smetisku, alebo je naozaj súčasť nejakej zo svíň....
Paradoxne je to práve naopak, ale to by si aj tak nepochopil...
no skus, otestuj intelekt stredoeuropana svojim velkym nepochopitelnym know how
koltlebu? tento produkt kokocie dnesnej slovenskej politiky? ani omylom
bud citaj vsetky prispevky, alebo sa nevyjadruj...
https://dennikn.sk/minuta/398580/
Hoci Radoslav Procházka vylúčil vládu Siete so Smerom, s Robertom Ficom sa zrejme ešte v nedeľu tajne stretol. Nový Čas tvrdí, že podvečer z úradu vlády odišlo auto s Procházkom a trištvrte hodiny po ňom odtiaľ odišiel aj Fico.
Procházka mal byť v aute s podpredsedom Siete Andrejom Hrnčiarom. Stretnutie s predsedom vlády však odmietal. „Je irelevantné, čo som robil, s kým som tam bol, jasne sme sa vyjadrili, že Sieť nebude rokovať s Robertom Ficom,“ vravel Novému Času.
„Nebudeme rokovať so Smerom o zostavení vlády,“ povedal Procházka včera po rokovaní predsedníctva Siete.
Vlastnenie nehnutelnosti je privilegium, nie pravo. A ak na to nemas, mas 2 moznosti - byvat v podnajme, alebo si kupit nehnutelnost dalej od prace a dochadzat. To z nikoho nerobi cloveka na pokraji chudoby.
Ukaz mi jedneho nemca co za mesacny najom zaplati 70% a viac svojho mesacneho platu. Vsetky ceny mame nastavene na priemer EU ale prijem hlboko pod priemer. Ak dostanes tak nizky plat, ze zaplatis vsetky poplatky a zostane ti uz len na stravu, tak si v chudobe lebo ak sa ti pokazi chladnicka alebo treba zaplatit zubara si v srackach a pozickach z ktorych sa uz nemas ako vyhrabat.
Politici radi prezentuju ako dotiahli kapital ale za akych podmienok? Slovaci sa postupne stavaju otrokmi a pracovnou silou nutenou robit za minimum a to za podpory vlady (zatial kazdej ktora tam bola vratane komancov)
je ich 16 a pol miliona
http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/millionen-deutsche-von-armut-oder-sozialer-ausgrenzung-bedroht-a-1061225.html
ehm, z mtbikera sa stava stoka tymto padom