MTB „KLEIN PULSE“ r.v. cca 1997, malý rám xs 14" so špecifickým dizajnom – modročierna farba, na ktorom boli nastriekane bielou farbou blesky. Vidlica Rockshox Judy – žltá, výbava komplet Shimano XT, rafiky Mavic.
Tento bike s týmto dizajnom a veľkosťou rámu bol na SK len jeden, a výrobcom bolo vyrobených len pár týchto kusov, takže je nezameniteľný s nejakým iným, mala som ho 6 rokov a bol fakt perfektny.
za každé info strašne moc dakujem.
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20
ja viem ze sa tam na nom nebudu vozit ale len pre info
Fotku u seba nemam, asi komosi maju co sme sa fotievali, tak ju teraz od nich zhanam, ked zozeniem dam na web.
Inak, nie je to nic prijemne, ale ked mali povylamovane zamky aj ostatny, urcite to nebola vytypovana lupez bicykla, cize bude s najvacsou pravdepodobnostou v BA.
Ja si teda myslim ze bude najskor niekde v Ba, a asi ho ani nebudu predavat cez nejaky inzerat (este som ziaden neobjavila) ale mozno len tak za par supiek pred krcmou a pod...
, možno to je iny, ale prever si to. Bohuzial na moj bike som este inzerat nenasla, ale budem to dlhodobejsie sledovat, a kupim si ho naspät, lebo iny nechcem , vies dlhodoby vztah je predsa len zaväzok
(ja som tiez z BB, ale ukradli mi ho v Ba)
[ID: 5073779] 12.01.2006 ZÍSKAŤ KONTAKT