Maturita nehovorí o ničom inom, len že študent dokázal v danej chvíli odrapotať pred komisiou niečo, čo chcú počuť. Čo má toto spoločné so samostatným myslením?
Toto čo tu píšeš je vo všeobecnosti princípom každej skúšky, či už pred tabuľou na ZŠ alebo pred katedrou na VŠ. Sú témy ktoré sa treba "len" naučiť a sú témy ktoré sa musia aj "pochopiť", ale to už zavisí od zvoleného predmetu.
Viac ma mrzia deti podnikateľov, ktorí finančne alebo materiálne podporujú školu na ktorú chodia ich deti, pričom samozrejme očakávajú aj adekvátne známky na vysvedčení. A dieťa je pri tom hlúpe a prepadá z viacerých predmetov. Sám som sa s týmto stretol ako spolužiakovi na SŠ učiteľ "vykúzlil" z 12-tich nedostatočných ( rozumej mal dvanásť 5-tiek) na vysvedčení známku 3. Dôvod jasný....tatko podporoval školu, vtedy kúpil pre dielne niekoľko sád ručného náradia, pretože pracoval ako distribútor tej značky pre okolie.
lebo na každom úrade sú trochu iné podmienky.. my sme vlastne na úrovni ministerstva, sú rôzne príplatky za činnosti, pohotovosti, havarijný štáb ktoré niekde na bežnom úrade nemáš šancu získať
Stacilo. Nie? Uz svieti slnko. Kazdy kto sa rozhodol menit svet, nech si najde alebo vytvori stranu, ktora mu vyhovuje a pusti sa do toho. Na stranke mtbikera sa to nepodari.
aha, takže ty si vlastne taky príplatkový štátny zamestnanec. Takže ostane na podnájom, na ženu, decko a ešte nejaky HT a full.
ale ňuňu, ja som obyčajný zamestnanec v štátnej službe akurát je rozdiel robiť na úrade obce a na UJD
uč sa, pracuj na sebe a ono sa ti to aj adekvátne ohodnotí.. no ak máš dosť vysoké sebavedomie už teraz, za nejaký mesiac dva bude k nám na odbor výber aby si aspoň dostal trochu prehlad čo to obnáša
ale ňuňu, ja som obyčajný zamestnanec v štátnej službe akurát je rozdiel robiť na úrade obce a na UJD
uč sa, pracuj na sebe a ono sa ti to aj adekvátne ohodnotí.. no ak máš dosť vysoké sebavedomie už teraz, za nejaký mesiac dva bude k nám na odbor výber aby si aspoň dostal trochu prehlad čo to obnáša
"uč sa, pracuj na sebe..." normalne si ma pobavil:D
ja som nehovoril ze nie som spokojny... minuly rok som skoncil skolu takze som necakal ze budem mat nastupny plat 1500€ ale kedze je tu karierny a financny rast takmer nemozny tak tu cely zivot ostat nemienim
toto je len asi tisicka hlasov s trvalym pobytom v zahranici, ktore boli posielane na ministerstvo vnutra, zvysok, asi 17 000 (ale poziadalo asi 20 000) posielali svoje hlasy do miesta svojho trvaleho bydliska, tie hlasy nevedia zapocitat do hlasov zo zahranicia... ale nemyslim si, ze by bol vysledok dramaticky odlisny
nee to som robil predtým to robí teraz/stále canopus
tak vystraseno nevyzeram, mam v pecku,ked sa nieco deje: blok je navrhnuty tak,aby sa zvladol ukocirovat sam: citujem rusa,ktory navroval vver-ky, btw: 3ti mesiac som PN
ja by som tuto vetu dal zakonom zakazat: KDE SA VIDIS O 5 ROKOV
SME
Aktuálne vyjadrenie strany Smer, ktoré nám prišlo do redakcie:
Predseda strany SMER – SD Robert Fico v zmysle poverenia na zostavenie vlády, ktoré prevzal od prezidenta SR, pozval na rokovanie predsedu strany Most-Híd Bélu Bugára a predsedu strany Sieť Radoslava Procházku. Ani jeden z nich pozvanie neprijal.
S pozdravom
Bc. Ľubica Končalová
tlačový odbor strany SMER - sociálna demokracia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto čo tu píšeš je vo všeobecnosti princípom každej skúšky, či už pred tabuľou na ZŠ alebo pred katedrou na VŠ. Sú témy ktoré sa treba "len" naučiť a sú témy ktoré sa musia aj "pochopiť", ale to už zavisí od zvoleného predmetu.
Viac ma mrzia deti podnikateľov, ktorí finančne alebo materiálne podporujú školu na ktorú chodia ich deti, pričom samozrejme očakávajú aj adekvátne známky na vysvedčení. A dieťa je pri tom hlúpe a prepadá z viacerých predmetov. Sám som sa s týmto stretol ako spolužiakovi na SŠ učiteľ "vykúzlil" z 12-tich nedostatočných ( rozumej mal dvanásť 5-tiek) na vysvedčení známku 3. Dôvod jasný....tatko podporoval školu, vtedy kúpil pre dielne niekoľko sád ručného náradia, pretože pracoval ako distribútor tej značky pre okolie.
nee to som robil predtým
Takze zijes z tabulkoveho platu statneho zamestnanca a ako sa ti z toho zije?;)
ale ňuňu, ja som obyčajný zamestnanec v štátnej službe
uč sa, pracuj na sebe a ono sa ti to aj adekvátne ohodnotí.. no ak máš dosť vysoké sebavedomie už teraz, za nejaký mesiac dva bude k nám na odbor výber
uč sa, pracuj na sebe a ono sa ti to aj adekvátne ohodnotí.. no ak máš dosť vysoké sebavedomie už teraz, za nejaký mesiac dva bude k nám na odbor výber
"uč sa, pracuj na sebe..." normalne si ma pobavil:D
Dakujem za ponuku. Urcite to zvážim...
http://www.aktuality.sk/clanok/319705/volby-2016-spocitavanie-hlasov-nezdrzali-hackeri/
A este statistika slovakov voliacich zo zahranicia.
http://aktualne.atlas.sk/slovensko/politika/takto-hlasovali-slovaci-zahranici-srdecne-pozdravy-sulikovi-facka-ficovi.html
tak vystraseno nevyzeram, mam v pecku,ked sa nieco deje: blok je navrhnuty tak,aby sa zvladol ukocirovat sam: citujem rusa,ktory navroval vver-ky, btw: 3ti mesiac som PN
ja by som tuto vetu dal zakonom zakazat: KDE SA VIDIS O 5 ROKOV
Aktuálne vyjadrenie strany Smer, ktoré nám prišlo do redakcie:
Predseda strany SMER – SD Robert Fico v zmysle poverenia na zostavenie vlády, ktoré prevzal od prezidenta SR, pozval na rokovanie predsedu strany Most-Híd Bélu Bugára a predsedu strany Sieť Radoslava Procházku. Ani jeden z nich pozvanie neprijal.
S pozdravom
Bc. Ľubica Končalová
tlačový odbor strany SMER - sociálna demokracia
can I haz one?
if you ever tought your job SUXX