Spolupracujem s lidlom, po vypredaní všetkých stojanov v predajniach lidl okamžite spúšťam predaj 100ks stojanov 50e/kus na mtbiker bazari ...ale nie, niekoľko krát som sa dostal do lidla pred zatvorením a všimol som si že tam vykladajú tovar na akciu nasledujúceho dňa.
Síce vykladaju,ale nemali by to po spravnosti predavat,kedze akcia zacina nasledujuci den.Potom sa clovek rano cuduje,ze sa mu neujde a vsetci nadavaju,ze to vykupili dochodci.
lto už munule som ti pisal že nečitaš prispevky. Niekto už davnejšie tu pisal že zvyknu vykladať na zaverečnu tak som skusil že pomôžem chalaňom a vyšlo to. Mali ich ešte cca 8ks okrem mojich 2 ks. Potrebuješ aj ty.? Rano sa ti môžem pozrieť pre teba.
Keď aj vyložia, nemali by to ešte predávať, ale dobre vedieť do budúcna, keď niečo veľmi budem chcieť ako teraz tento stojan ma porazí keď tam zajtra ráno nenájdem ani jeden v regáli
fofo050 : aj tak si priekupnik, uz sa z toho nevyvlecies /2 ks stojanov / .. no neviem, mozno som cital, kto si to ma pamatat .. nemusis pozerat .. aj tak to musi prejst najprv cez RFI , potom cez RFP .. potom POC a pak se uvidi .. este nieco maju mat, ale som zabudol co
nechápem akým spôsobom by sa to v obchode realizovalo, žeby sa nedal kúpiť vystavený tovar, to akože si naberieš veci do vozíka a pri pokladni ti polku vyhádže s tým že ľutujeme tieto veci predávame až od zajtra
nie je to osetrene aj nejakym zakonom? Ze to co je vystavene s cenovkou ti musi predavajuci predat za tu cenu. Aj ked napriklad by sa v cene na papieri pri danom tovare pomylil a v kase mal inu cenu, tak ti to musi predat, za tu cenu, ktora bola pri vystavenom kuse? Zda sa mi, ze som nieco take niekde cital, len neviem ci si to dobre pamatam
inak pisal som to ja ja som bol u nas na ruzinovskej 20:45 tam je to bezne vylozene cele uz o pol devät. a teta akurat rozoberala palety stojany boli samozrejme na spodu palety, ktoru este ani nevykladala, pytat som sa ani neskusal ked som videl jak sa ponahla nech to stihne do zaverecnej akurat just tie stojany, bolo ich 9
aj v Lidli na Jiraskovej (petrzalka maju cca 10kusov stojanov) asi ani nebude treba privstat a predavaju to uz vecer po vylozeni pred vypuknutim akcie.
Mam 6:50 pred LIdlom,15 ludi predomnou,este taka pani vravela,ze akosi malo ludi.No asi ma uz skusenosti.Po otvoreni sa to nejak rozbehlo,zboku vybehli ludia.Planoval som ist stredom,ale viaceri mali ten isty napad.Zrazu zacal 1 chlap utekat,tak si vravim,ze mne sa isto neuje.Pridem,dalsi uz mal 3 v rukach,tak som stratil nadej.Posledny kus obzeral nejaky dedko,tak som s tym bol zmierany,ale nakoniec od svojho konania upustil,tak som nevahal a zvitazil som Este balenie dusi a 7:02 som bol vonku.niesol som to jedna ruka,druha,zas striedanie a potom na pleci na striedacku.Jedine co ma sralo,ze som si nevzal rukavice,lebo mrzlo.Pokladnik vravel,ze aky dobry tovar,ked sa to hned minulo,tak mu vravim,ze nedostatkovy.Inak mali asi 6 kusov,neviem ci daco dolozia,ale kto chce moze poobede skusit.A mozem ist spokojny do prace.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dartmoor: a ty si dalsi taky, ked to poznas
reagujem na tie volne gate.