Ja by som ho už nemenil. Žiadne krčenie sa dolu k bicyklu keď niečo robím, parádny prístup ku všetkému. Strašne to uľahčí robotu. A za tie prachy nie je o čom. Mám ho asi 3 roky a určite by som ho kúpil znovu.
mám doma oba, ale ver tomu že na tom drátenom zborku a rozborku fulla nespravíš síce sa to dá aj pri válaní biku a častí po zemi, ale so stojanom je to oveľa lepšie..
Tak si podme teraz zaargumentovat aky sialene moc pop*ci je.
Ano, je super a keby sa mu nieco stalo rovno zhanam novy. Lenze servisujem 7-8 bicyklov a medzi mini su aj dva s 20" kolesami ktore sa na zemi neuveritelne zle robia.
Keby som servisoval iba jeden bike, raz do roka ak vobec, tak by mi aj ten druhy bohate stacil.
aj ja si myslim. je to len dalsia raroha. na servis staci aj tento, co sa da kupit v kazdom eshope
kasli nato ja som to uz skusal a tiez som dostal vynadane ze som este neservisoval poriadne bycikel ked sa mi to dobre robi na trojnozke. samozrejme s tebou suhlasim. je to len obycajna opacha ktora ma k serioznemu servisnemu stojanu daleko a podte do mna zase my to trochu pripomina toto https://media.giphy.com/media/uOzQ4AloxLuMg/giphy.gif
Ano, presne takym sposobom som ho kupil aj ja. Ved ho uz aj tak mali vsetci, tak musim aj ja. Ale odvtedy na neho nedam dopustit.
(az tak, ze som chvilku uvazoval ho brat so sebou na trojtyzdnovu dovolenku. Potom som sa ale vratil do reality a zavrhol to)
ale no.. veď ono stačí, ale prečo to robiť komplikovanejšie keď sa dá lahšie? veď na jazdenie ti tiež stačí stará ukrajina či nejaká acera výbava..
kúpil som ho pri prvej príležitosti čo bol v ponuke za nejakých 600kč?, predtým som zvažoval jeho nákup v normálnych bike shopoch, kde teda tie najlacnejšie boli od 50€ +
V LV bolo stojanov asi 25, ráno ich zobrali iba dva a ostatné tam boli ešte o pol ôsmej nedotknuté. Skôr sa tam staršie "dámy" trhali o prilby ktorých tam bolo tiež plno tak som tak trochu nechápal prečo sa tam odstrkávajú jedna druhú... Cyklistická obuv bolo asi iba 6-7ks a z každého hádam po jednom čísle, 44ky tam boli asi 3 alebo 4ks...
chalani ešte mi poradte teraz ako sa v tých tretrách má chodit nech nastavím tie kufre ako chcem stále s nimi režem do betonu vonku, už vyzerajú akoby som ich mal roky
Ja ten ošiaľ okolo akciových výrobkov v LIDLi nechápem. Buď je človek chudobný a preto sa ide doslova pobiť, lebo si nemôže pár vecí kúpiť inde, alebo sprostý - s prepáčením - a chodí nakupovať iba preto, lebo ho zmagorí taktika obchodníka. Btw. to vážne všetci potrebujete stojany?
presne tak stojan je vysoko specificky, nik sa pre cyklo gate netrha, stojan mas bud v lidli za 30 alebo potom 80 a viac ako pise CraObs niekde inde. ja mam dnes jeden vdaka fofo050 zaco mu aj takto dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano, je super a keby sa mu nieco stalo rovno zhanam novy. Lenze servisujem 7-8 bicyklov a medzi mini su aj dva s 20" kolesami ktore sa na zemi neuveritelne zle robia.
Keby som servisoval iba jeden bike, raz do roka ak vobec, tak by mi aj ten druhy bohate stacil.
kasli nato ja som to uz skusal a tiez som dostal vynadane ze som este neservisoval poriadne bycikel ked sa mi to dobre robi na trojnozke. samozrejme s tebou suhlasim. je to len obycajna opacha ktora ma k serioznemu servisnemu stojanu daleko a podte do mna zase
(az tak, ze som chvilku uvazoval ho brat so sebou na trojtyzdnovu dovolenku. Potom som sa ale vratil do reality a zavrhol to)
kúpil som ho pri prvej príležitosti čo bol v ponuke za nejakých 600kč?, predtým som zvažoval jeho nákup v normálnych bike shopoch, kde teda tie najlacnejšie boli od 50€ +