JAHMANsvk Ten cistic nevycisti retaz ale kvalitne zasvini podlahu, ak ho tak velmi chces, tak ti taky podarujem Ja som dnes kupil tu cyklo bundu za 17,99. Boli tam toho este mraky, vsetky velkosti. Inak multikluc je zase ten stary model, uz raz bol aj lepsi, v neoprenovom obale. Tamten je blato
Tak som dnes nahodil bike na stojan a pôsobí fakt solídne Za tie peniaze určite skvelá voľba Ešte spolu aj dokonale ladia
Attachment:
bike_stojan.jpg
môžem potvrdiť, stabilná a pevná konštrukcia, len treba zobrať rovnaký inbusový kľúč ako je v balení a podoťahovať všetky skrutky. nič nepovoľuje, aj plastové diely sú masívne a rozhodne nevyzerajú, že by sa mali po pár použitiach lámať, skrátka pre domáceho bicyklofila výborná kúpa
Zobral som dnes cyklogate aj rukavice. Este bolo vsetkeho plno. Ta minisada klucov za 2,99 sa mi pacila tiez, ale nekupil som ju. Skoda ze tie bundy su z nepriedusneho materialu, inak by to bola dobra kupa. Tie duse maju aku kvalitu? Za 2€ kus by sa aj do zasoby mozno oplatilo kupit
Duse nekupuj, lacne duse zvyknu pouzivat ako konzervant/stabilizator nejaku agresivnu chemiu ktora casom rozlepta plášť, raz sa mi to s dusou z lidla stalo.. Ale akoze na bajk ktory ma trojkilove plaste za 5eur kus a jazdi po dedine 100% OK..
Inak stojan pouzivam nejake 3 roky a pohodicka. Vsetko drzi, nic sa nezlomilo ani nevyvaklalo..
Urcite sa neprevrati ! Stativ ma pevne a do siroka nastavitelne nohy Kvalita je na tu cenovu hladinu vyborna ! Nemusis sa nicoho bat co sa stojanu tyka.
Najslabšou časťou toho stojana je upínací mechanizmus (a vlastne celá hlava) - ale účel splní. Ja som si kvôli pohodliu a skladnosti kúpil aj stojan od Parktoolu, ktorý je prakticky vo všetkom lepší, ale stojí o 100€ viac. Za tie peniaze nie je čo riešiť.
Stojan stojí, drží. Je tam viac kovu než by som čakal, ale stále dosť plastu na to, aby mohlo niečo puknúť. Hlavne v oblasti uchytenia bicykla. Avšak pre môj jeden jediný bike, ktorý tam plánujem zavesiť parkrát za sezónu by mal vydržať dlhé roky.
JAHMANsvk Ten cistic nevycisti retaz ale kvalitne zasvini podlahu, ak ho tak velmi chces, tak ti taky podarujem Ja som dnes kupil tu cyklo bundu za 17,99. Boli tam toho este mraky, vsetky velkosti. Inak multikluc je zase ten stary model, uz raz bol aj lepsi, v neoprenovom obale. Tamten je blato
diky za ponuku chcel som ho len vyskusat vramci ceny, mam z lidlu na retaz W5 tu ich kozmetiku a ten je tiez nic moc, takze o nic som v tom prip. neprisiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
môžem potvrdiť, stabilná a pevná konštrukcia, len treba zobrať rovnaký inbusový kľúč ako je v balení a podoťahovať všetky skrutky. nič nepovoľuje, aj plastové diely sú masívne a rozhodne nevyzerajú, že by sa mali po pár použitiach lámať, skrátka pre domáceho bicyklofila výborná kúpa
Inak stojan pouzivam nejake 3 roky a pohodicka. Vsetko drzi, nic sa nezlomilo ani nevyvaklalo..
https://www.hofer.at/de/angebote/ab-donnerstag-17032016/detailseite/ps/p/bikemate-fahrrad-montagestaender-1/
Ja som kúpil ten Woods ventil, doma pozerám že je o dosť širší ako môj galuškový, neviem či mi vojde. Druhý typ je zas štandard autoventil.
diky za ponuku chcel som ho len vyskusat vramci ceny, mam z lidlu na retaz W5 tu ich kozmetiku a ten je tiez nic moc, takze o nic som v tom prip. neprisiel
Na serioznom stojane nemaju co zavadzat nohy stojana. Takze toto Lidl nevychytal. To len na margo tych vsetkych ód aky je za tie prachy vyborny. ☺