Ja keď pôjdem, tak ti požičiam. Ale ak bude pekne, pôjdem na lyže a večer na bike nebudem vládať. Sobota je blbý deň na nočák, lepšie by bolo v týždni, aby išiel človek oddýchnutý z roboty a potom sa mal aj kedy zotaviť.
Mesto: Nove Mesto nad Vahom Založený: 01.06.2011 Príspevky: 1 465 Bike: Orbea Oiz 29 M30 2019
Hola! Ja dovtedy na 99% nebudem mat pojazdny bike takze Ti s radostou mozem pozicat cinsky SolarStorm ci co to mam. Na takyto vyjazd postaci lavou zadnou alebo aj prednou. Pivec mas predplateny minimalne za ochotu s tymi O-rings ;] Uz sa len dohodneme v sprave kedy Ti ho kam prinesiem.
Predpokladam,ze pod drapliak a potom rodrigez ako vzdy.Akurat potom vyslap zltou na cachticak bude asi masaker,bo ju lesaci riadne zhumplovali. skytak vies to upresnit pls.?
Cesta na hrad je skutočne zhumplovaná pôjdem to v sobotu preveriť lebo be tam stále ťažba. Máme alternatívu ak to poznáš pri Višňovskom tábore je výjazd bola tam cesta rozprávkovým lesom, obiškel by sa hrad no ten sa dá dať i po Plešivci. A keby bol záujem viem doviesť i biky z požičovňe napr. fatbike ak je záujem. Teplo som nevybavil no zoberiem slivku prípadne čajjjjjjj.
Ta zlta na hrad je naozaj roz....bana na srot . Na nocak by to bolo krute . Ten vyjazd od Visnoveho poza niekdajsi tabor je lepsia volba . Isiel som to v sobotu .
Mesto: Nove Mesto nad Vahom Založený: 01.06.2011 Príspevky: 1 465 Bike: Orbea Oiz 29 M30 2019
Vcera ked som siel na ceste okolo tak akurat bol za smerovnikom odparkovany ten tazkotonazny harvester. Som asi aj rad, ze aktualne nemam pojazdne MTB lebo ak by som videl v akom to tam je stave tak ma asi *****.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.