Neviem ci taky utahovak uz bol niekedy v akcii. Na to, co potrebujes este povedzme ze ano. Ale ked vidim max utahovaci moment je len 100, tak neviem neviem. Vacsina aut ma utahovanie na nejakych 120. Navyse toto sa netvari, ze ma v sebe nastavovanie momentu. Takze jedine ak dotiahnut masinkou a potom este prebehnut rucnym momentakom (ktory vsak teraz v akcii nebude, tajne som dufal)
Díky Axel, o uťahovanie mi nejde mám ich momenťák a s ním som veľmi spokojny, hlavne ma zaujíma uvoľňovanie, minule som skúšal ich pneumatický rázový uťahovák, uvoľňovací moment mal udávaný celkom vysoký ale neuvoľnil skrutku kolesa utiahnutú na 110Nm a nebola ani zapečená, krátkou račňou som to v pohode uvoľnil. Asi ho skúsim, keď to bude šunt, vrátim ho.
Na serioznom stojane nemaju co zavadzat nohy stojana. Takze toto Lidl nevychytal. To len na margo tych vsetkych ód aky je za tie prachy vyborny. ☺
čomu majú tie nohy stojana zavadzať? pri uchytení za hornú rámovú rúru nezavadzajú ani kľukám, pri uchytení za sedlovku sú kľuky úplne mimo nôh a okrem toho sa vždy dá nastaviť aj sklon bicykla, takže tvoje výhrady sú kapánek mimo misu...
Kapanek si mimo misu a ked ti nedochadza ze pri praci nie je dobre sa potkynat o stojan ktoreho nohy ti zavadzaju tak to je tvoj osobny problem. Pri praci okolo bicykla sa tocis, pohybujes, prestupujes z miesta na miesto.
Na serioznom stojane nemaju co zavadzat nohy stojana. Takze toto Lidl nevychytal. To len na margo tych vsetkych ód aky je za tie prachy vyborny. ☺
Si neplet mobilny stojan s tym, co sa srobuje do steny
Tu mas X inych mobilnych stojanov za ceny 4-6nasobne vyssie. http://www.suncycle.sk/sk/katalog/udrzba-bicykla/stojany-a-drziaky/115?page=1
Vacsina ma nohy konstrukcne riesene identicky, aj ked je pravda, ze su len 3 a nie 4.
Tych par kusov, co maju nohy na zemi, ich maju len 2 a len na jednu stranu, takze to tiez nie je ziadna vyhra.
Kupovali ste niekto tú vysokú pumpu s manometrom ? Mne sa síce neušla, ale aj tak by som rád vedel do budúcna, či sa oplatí kupovať a naháňať kvôli nej
Kupoval som dve predminulu sezonu. Jedna prdla pri prvom použití, druhá k spokojnosti slúži dodnes. Dokonca aj manometer ukazuje relatívne správne. Tak si vyber
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem ci taky utahovak uz bol niekedy v akcii. Na to, co potrebujes este povedzme ze ano. Ale ked vidim max utahovaci moment je len 100, tak neviem neviem. Vacsina aut ma utahovanie na nejakych 120. Navyse toto sa netvari, ze ma v sebe nastavovanie momentu. Takze jedine ak dotiahnut masinkou a potom este prebehnut rucnym momentakom (ktory vsak teraz v akcii nebude, tajne som dufal)
Momenťák bude v inom markete na K za 16,99.
čomu majú tie nohy stojana zavadzať? pri uchytení za hornú rámovú rúru nezavadzajú ani kľukám, pri uchytení za sedlovku sú kľuky úplne mimo nôh a okrem toho sa vždy dá nastaviť aj sklon bicykla, takže tvoje výhrady sú kapánek mimo misu...
Si neplet mobilny stojan s tym, co sa srobuje do steny
Tu mas X inych mobilnych stojanov za ceny 4-6nasobne vyssie.
http://www.suncycle.sk/sk/katalog/udrzba-bicykla/stojany-a-drziaky/115?page=1
Vacsina ma nohy konstrukcne riesene identicky, aj ked je pravda, ze su len 3 a nie 4.
Tych par kusov, co maju nohy na zemi, ich maju len 2 a len na jednu stranu, takze to tiez nie je ziadna vyhra.
Kludne nakupuj aj v Kauflande, vlastnik je ten isty ako ma Lidl
Chlapi nie je momenťák ako momenťák. Dajte si ho precajchnúť a uvidíš tú nepresnosť. Alebo porovnaj moment s iným značkovým momenťákom.
cyklisticke-obchody/akcia-v-lidli-t15685-3825.html