my ? nic. len ze na to co jazdite je najlepsi uhol hlavoveho 71°
no nie moja babka....jasné že vy, stále vám dačo vadí, stále nejaký problém, nudíte sa v panelákoch ? jasne že hej...neviete ani kde jazdíme a aký terén tak nekomentuj!!!...neznášam hejterov!
my ? nic. len ze na to co jazdite je najlepsi uhol hlavoveho 71°
majú nové biky, učia sa. čo sa tu všetci narodili s bike skills ?
nehovoriac o tom, odkedy je nutné uspôsobovať jazdu zameraniu bicykla namiesto jazdenia toho čo ťa baví ?
ako sorry, tak daj fotky odtial kde jazdite. fotky co si sem dal dnes som tu videl pred tyzdnom a pred dvoma tiez. naco davas fotky z asfaltky na kubinku ci kam. chodite dvaja tak sa odfotte na dakom traily alebo co jazdite boa kua..
Vyžadovanie si extrémnejších foto už je tu k téme. To sa pridám aj ja. Chceme vidieť to blato vo vzduchu, skôr ako sa dostalo na bike! Podpíšem aj petíciu.
nehovoriac o tom, odkedy je nutné uspôsobovať jazdu zameraniu bicykla namiesto jazdenia toho čo ťa baví ?
lebo sa tu biju do prrs aky je 67° hlavak super na jazdu z kopca aj do kopca a jazdia(fotia) afaltky. na to mi staci HTcko.
ako sorry, tak daj fotky odtial kde jazdite. fotky co si sem dal dnes som tu videl pred tyzdnom a pred dvoma tiez. naco davas fotky z asfaltky na kubinku ci kam. chodite dvaja tak sa odfotte na dakom traily alebo co jazdite boa kua..
presne my si jazdu užívame....ja ti tie fotky nekážem pozerať tak načo ich pozeráš....
lebo sa tu biju do prrs aky je 67° hlavak super na jazdu z kopca aj do kopca a jazdia(fotia) afaltky. na to mi staci HTcko.
keď už tak 64,5° amatér a čo máme hned ísť do bike parku Kálnica však postupne všetko bude kks či čo však máme radi okolité horské cesty ani nevieš aké jazdíme a vravíš ked sati napači tak jati nekažem pozerať fotky sú taky čosi im to pači a sú aj taký čo sa im nepáči človeku nikdy nevyhovieš ................a ide o užívanie si v prírode a nové bajky sú pecka oproti starým hartrialom zo 70° uhlom čo sme mali tak sa schovajte dakde a nezávidte hej diki a skončil som
jasne, zvidim ti jak hovado . nemam co , sa pozri na com jazdim. ja ti seriem na tvoj ŠWAAAG ty trtko. ( ano lekcie slovenciny by prospeli astro )
si rád žeťa to baví tito musí robiť riadnu radosť nechceš pošlem ti ešte nejake fotky do správy ešte máme viac po asfaltke ..............och joj ked to sa museli aj taký vyskytnúť na tejto zemi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
u teba to asi znamena oprasit od snehu
no nie moja babka....jasné že vy, stále vám dačo vadí, stále nejaký problém, nudíte sa v panelákoch ? jasne že hej...neviete ani kde jazdíme a aký terén tak nekomentuj!!!...neznášam hejterov!
presne my si jazdu užívame....ja ti tie fotky nekážem pozerať tak načo ich pozeráš....
keď už tak 64,5° amatér a čo máme hned ísť do bike parku Kálnica však postupne všetko bude kks či čo však máme radi okolité horské cesty ani nevieš aké jazdíme a vravíš ked sati napači tak jati nekažem pozerať fotky sú taky čosi im to pači a sú aj taký čo sa im nepáči človeku nikdy nevyhovieš ................a ide o užívanie si v prírode a nové bajky sú pecka oproti starým hartrialom zo 70° uhlom čo sme mali tak sa schovajte dakde a nezávidte hej diki a skončil som
máš problém????...príd vyrešime ho osobne..písať môže každý..(Je mi jedno čo rozprávaš Pretože vzadu si a vzadu aj ostaneš !!!)
si rád žeťa to baví tito musí robiť riadnu radosť nechceš pošlem ti ešte nejake fotky do správy ešte máme viac po asfaltke ..............och joj ked to sa museli aj taký vyskytnúť na tejto zemi