Ovčiarsky singel bez problémov prejazdný, pôda vlhká, blato iba miestami. V hornej časti pekne vyzametané.
Bolo by treba urobiť nejakú brigádu nech sa všetko vyčistí a poopravovať na 2-3 miestach kde sa to dosť zosúva.
Toto je ta cesta z Lietavskeho Hradu, co tu niekto spominal cca pred mesiacom? Su potom este dalej nejake razcestia ci chodnik ma sam vypluje v Lietave?
Sa divíš, keď tu čítam o tých vašich tepoch, watoch, oválnych prevodníkov aj ma chuť prešla
Vo štvrtine cesty by som šmarila bajk do priekopy a išla domov s plačom alebo v sanitke
v priekope som byval 20 rokov....a odkial až tam dokažeš došmarit ten bajk ?
ak z PX, tak je to celkom slusny vykon, tych cca 60km !
osobne som raz išiel ten začiatok z Vrchrieky podľa tohto, ale potom sa ten chodník stratil a musel som vytlačiť doľava na červenú... i keď, keď pozerám cmaps, tak ja som šiel ten kúsok po tej zelenej čiare...tá zvážnica je nižšie, ale očividne sa k Ovsenovcom nedostaneš bez tlačenia...
to si ma katko nepotesil.
este sa opytam. je to trochu blizsie k ZA.
podla obrazka, ked pridem (3x sme hladali ) na miesto, kde by ta zlta mala z tej cesty odbocit, tak je tam rúbaň asi 5-8 rokov stara. male listnate stromky a neprestupna hustina, jestvuje este ten chodnik i v reali ?
ta sipka ukazuje ako to obchadzame.
na melocik by som sa rad dopracoval. to ze cosi potlacim az tak nevadi...vlani som s kamosom siel fakt asi hodinu. bolo 30°C v tieni, ktory tam miestami nie je.
no mi hovor....vyrastal som pod Polomom. Ked som bol maly "poznal som tam kazdy strom". Potom som tam hore nebol asi 10 rokov a potom, ked som tam siel po tych rokoch, tak som nevedel kam idem....
tak isto Ostre, od Melocika smer Gregušovci....atd...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
už opravené....
Bolo by treba urobiť nejakú brigádu nech sa všetko vyčistí a poopravovať na 2-3 miestach kde sa to dosť zosúva.
na trase ZA-PX je to moj najhnusnejši usek
Vo štvrtine cesty by som šmarila bajk do priekopy a išla domov s plačom alebo v sanitke
v priekope som byval 20 rokov....a odkial až tam dokažeš došmarit ten bajk ?
ak z PX, tak je to celkom slusny vykon, tych cca 60km !
este sa opytam. je to trochu blizsie k ZA.
podla obrazka, ked pridem (3x sme hladali ) na miesto, kde by ta zlta mala z tej cesty odbocit, tak je tam rúbaň asi 5-8 rokov stara. male listnate stromky a neprestupna hustina, jestvuje este ten chodnik i v reali ?
ta sipka ukazuje ako to obchadzame.
tak isto Ostre, od Melocika smer Gregušovci....atd...