to co ma byt? vsak uplne doyebu napojenie na slovnaftsku hradzu boze to zas bude toto... keby aspon konecne otvorili ten Stary most, alebo aspon tu cestu na petrzalskej strane pod nim!!
aky je vlastne dovod na kompletnu prerabku toho kruhacu? zase nejaky tunel?
mimochodom, Vahostav stavia na krizovatke Bajkalska-Ruzinovska novu velku budovu, je to vobec mozne?
a aj na obchvate BA sa ma podielat toto je fakt mozne len v tomto nasom smradlavom bananistane
iron.hide: nie,nie, podla mapky to vyzera, ze pojdes rovno doprava , teraz sa tade da lesikom presmyknut tiez, ale musis pretlacit cez kolaje. Cize ak tam nespravia daku haluz, tak to bude lepsie ako teraz (kratsie, efektivnejsie). Len ja osobne sa bojim, ze mi tam kompletne zlikviduju moju trasu, ci uz peso, alebo autom smer Ruzinov. Lebo tade chodim/jazdim denne.
Jednu vec treba uznat, ci uz tu Trnavsku robia rakusaci alebo madari, asfalt je tam luxusny... Odbocil som z Bajkalskej a normalne som prestal dychat, aby som si to vychutnal. Auto islo na elektriku, takze len jemne sumeli kolesaaaa, ako v Holandsku. Potom som odbocil na Sabinovsku a bol som zase naspat v BA
tak ZUZu dneska 2. a teda aj v celkovom poradi slalomu skoncila 2. skoda trosku ze peta skoro vypadla a teda dosla az 18 . a uz nebodovala - ale mikaela je teda neskutocna 5 slalom v sezone a 5 vyhra a zase o 2s
Super. Pre Petru našťastie vypadli Noens a Loeseth, takže uhájila celkovo 6. miesto v slalome.
No a pre mňa zážitok... Kto by bol pred 12-timi rokmi povedal, že sa budem ruka v ruke fotiť s druhou najlepšou slalomárkou sveta.
No a pritrafilo sa podať si ruku aj s najlepším slalomárom sveta (nie jediným)...
Perfektne teraz by si si nemal min tyžden ruku neumývať
Teraz a týždeň? Ale to bolo stretnutie pred 12-timi rokmi.
A 19-ročnú Veroniku som vtedy držal skoro za zadok. To by som si tiež nemal 12 rokov umývať ruku?
Aha to mi nejak ušlo
Ked 12 rokov tak to by som sa pochvalil aj neskoršim terminom a to je 14-15 rokov keď chodila s tatkom do posilovne na Wolkrovej ul.Penguin. Cvičieval som vedľa nich a prehodil par slov s tatkom. Už vtedy mi tatko hovoril že ma velký potencial. Veronika bola ešte mladučka tak sa do debaty nezapajala.
Keby to nebolo smutne, tak sa aj zasmejem. Samozrejme urcite nebude vyvodena zodpovednost voci nikomu. Druha vec je, ze neviem kam to tam chcu narvat a co spravia s tymi povodnymi zastavkami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď robiš tri veci naraz zak to dopadne
To je v poriadku, občas sa treba predsa aj vycikať
to co ma byt? vsak uplne doyebu napojenie na slovnaftsku hradzu
aky je vlastne dovod na kompletnu prerabku toho kruhacu? zase nejaky tunel?
mimochodom, Vahostav stavia na krizovatke Bajkalska-Ruzinovska novu velku budovu, je to vobec mozne?
a aj na obchvate BA sa ma podielat
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/siroky-obchvat-bratislavy-vystavbe-bude-podielat-vahostav.html
No a pre mňa zážitok... Kto by bol pred 12-timi rokmi povedal, že sa budem ruka v ruke fotiť s druhou najlepšou slalomárkou sveta.
No a pritrafilo sa podať si ruku aj s najlepším slalomárom sveta (nie jediným)...
komponenty/mavic-crosstrail-t22315-30.html
Teraz a týždeň? Ale to bolo stretnutie pred 12-timi rokmi.
A 19-ročnú Veroniku som vtedy držal skoro za zadok. To by som si tiež nemal 12 rokov umývať ruku?
Ked 12 rokov tak to by som sa pochvalil aj neskoršim terminom a to je 14-15 rokov keď chodila s tatkom do posilovne na Wolkrovej ul.Penguin. Cvičieval som vedľa nich a prehodil par slov s tatkom. Už vtedy mi tatko hovoril že ma velký potencial. Veronika bola ešte mladučka tak sa do debaty nezapajala.
https://dennikn.sk/387132/sturovu-ulicu-sa-vratia-robotnici-mesto-zabudlo-urobit-zastavku-manderlaku/