To mikrovlákno čo tam dáva Nalini je niečo ale úúúplne iné ako sprostá jelenica! Aj keď to VYZERÁ dosť podobne, ale NESPRÁVA sa to tak krepo.
Na tom kréme mi vadí, že sa nevtiera do zadku, ale brble na vložku, asi aby sa ho viac spotrebovalo...
24.11.2007 - 23:26:28
00
JoKo, ale ja som jelenicu natieral indulonou. Ona potom zmekla. Ak sa mi to dostalo na pokozku, tak to bol ako sprievodny jav. Prioritou bolo za kazdu cenu jelenicu dostat do povodneho stavu ako pri kupe (iba teoreticky).
25.11.2007 - 10:10:34
00
Hrozné, čo si vymyslel... To si schopný napísať niečo napríklad o umelohmotnom dreve? Jelenica môže byť len prírodná...
A ten krém nie je na zmäkčenie a ošetrenie jelenice alebo vložky, ale cyklistovho zadku.


Joko, ak vieš čo i len trochu po anglicky tak si prečítaj na čo sa ten krém v prvom rade používa http://www.trikotboerse24.com/english/i ... am_674.htm

Ohľadom tej "umelohmotnej" jelenice len toľko, že som mal v rukách nohavice s touto vložkou priamo u Šatku v Dubnici. Asi by bolo vhodnejšie použiť slovíčko imitácia jelenice, aby si to pochopil. Na omak je to úplne iný materiál ako pri väčšine kvalitných vložiek, veľmi podobný originál jelenici. Ničmenej Nalini má na každých nohaviciach visačku, ktorá doporučuje používať tento "ich" krém. Ak použíješ niečo iné s podobným zmeraním (napr. Assos chamois creme), určite neurobíš nič zlé.

Aby som trochu ulahodil tvojmu silnému egu, môžeš ten krém natierať aj na svoje ctené pozadie. 8)
25.11.2007 - 13:19:17
00
podla mna je uplne zbytocne kupit si kratasy s touto vlozkou lebo su s tym uplne zbytocne starosi. Kup kratasy s "klasickou" vlozkou a budes na 100% spokojny s nemusis nic mazat :idea:
25.11.2007 - 14:45:21
00
Katko - písal si o syntetickej jelenici a na to som reagoval. Krém sa používa na "leather chamois", nikde som nenašiel slovíčka "synthetic" alebo "compositive". Taliansky neviem. A ani gate s náhražkou jelenice som zatiaľ nevidel.

Duves - najčastejšie sa používali štyri metódy - po vyschnutí dlho žmoliť v rukách až zvláčnela, indulona, za mokra namydliť detským mydlom alebo pred oblečením navlhčiť. Pri poslednom variante hrozil vlk a preto bolo treba poriadne natrieť zadok - indulona alebo nivea.
25.11.2007 - 18:51:37
00
keyboard_arrow_up