vyborne bolo. skvely pojazd najskor troska skakanie na trati ,flow aj slapave single z vyhladmi ,aj kamene ala fatra z hradu ,jeden defekt asi niekde pri "obcerstvovacke" dusu prilepenu o plast sme tahali dvaja ,jeden drzal plast a druhy tahal dusu ....keby som defol sam ...bez sance vymenit a velka vdaka Kaprak za doprovod,budeme sa revansovat
OlafTopan, tazko k tomu nieco rozumne napisat. Lokalitu nemozem. Z fotiek je jasne, ze sa jedna o bane. Nachadzaju sa v rudnej oblasti, celkom zaujimavej sieti bani. V pohode tam stravis cely den a neprejdes to vsetko. Prvykrat sme tam behali skoro 8 hodin, potom sme mali dost a sli sme von.
.. tazko k tomu nieco rozumne napisat. Lokalitu nemozem. Z fotiek je jasne, ze sa jedna o bane. Nachadzaju sa v rudnej oblasti, celkom zaujimavej sieti bani. V pohode tam stravis cely den a neprejdes to vsetko. Prvykrat sme tam behali skoro 8 hodin, potom sme mali dost a sli sme von.
podla tych fotiek to vyzera ako pezinske bane, teda pokial su to male karpaty.
OlafTopan, tazko k tomu nieco rozumne napisat. Lokalitu nemozem. Z fotiek je jasne, ze sa jedna o bane. Nachadzaju sa v rudnej oblasti, celkom zaujimavej sieti bani. V pohode tam stravis cely den a neprejdes to vsetko. Prvykrat sme tam behali skoro 8 hodin, potom sme mali dost a sli sme von.
by ma zaujimalo ci riesite bezpecnost. ked idete do takejto starej bane, vie o vas niekto znamy ze ste tam? keby vas tam nedajboze zavali, bude vediet niekto kde vas hladat? lebo to riziko zavalu tam je, a nie male.
robite z toho strasnu vedu :/ na nasich turistickych vyletoch s tmaxom a matvejom sme vzdy vliezli do hociktorej diery, stolne, jaskyne,... bez prilieb, bez lana a bez signalu.
a tiez nechapem preco je to miesto take tajne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty si my teda dal a to si ešte nešiel dolu druhou stranou smerom na Homôlku a dolu na Laštek to je zábava.
podla tych fotiek to vyzera ako pezinske bane, teda pokial su to male karpaty.
iron.hide: neryp do toho, vieme ako to je , naco to rozmazavat. Fotky zaujimave.
Vidíš, celkom fajn systém ako vyčistiť vnútro plášťa od zaschnutého tmelu
by ma zaujimalo ci riesite bezpecnost. ked idete do takejto starej bane, vie o vas niekto znamy ze ste tam? keby vas tam nedajboze zavali, bude vediet niekto kde vas hladat? lebo to riziko zavalu tam je, a nie male.
a tiez nechapem preco je to miesto take tajne.