Sluchaj napíš aj tým ***** do SKY , že si do***** celú " flotilu " Pinarell s tým Japonským n*****.A ak to zmenia , dám tam Campu na elektrike a prídem na nej do tej tvojej "dediny "na Dunaji...
Ale však sa tu poznáme. Campa sa tu ospevuje iba preto, lebo sa má montovať "akože" na talianske rámy. To je asi jej jediná funkcia, byť na ráme správnej značky.
Ramon1 tak Ty máš ten svoj Piňo tiež "zhovadený " Japoncom a pravdepodobne to tu čítajú aj nedospelí tak by sa nezaškodilo vyjadrovať slušnejšie. Moderátorom Tiež palec dole, že Ti tu pustili ten Tvoj príspevok.
Sluchaj napíš aj tým ***** do SKY , že si do***** celú " flotilu " Pinarell s tým Japonským n*****.A ak to zmenia , dám tam Campu na elektrike a prídem na nej do tej tvojej "dediny "na Dunaji...
ze ci niekedy lekari nevyhladavaju pomoc dalsich lekarov som si obcas hovorieval.
Ramon1 tak Ty máš ten svoj Piňo tiež "zhovadený " Japoncom a pravdepodobne to tu čítajú aj nedospelí tak by sa nezaškodilo vyjadrovať slušnejšie. Moderátorom Tiež palec dole, že Ti tu pustili ten Tvoj príspevok.
...nedospelí tie nadávky poznajú , toto bolo v kontexte na Jokov príspevok vhodne použitá slovná skladba , aby pochopil....
A že som si urobil zo seba srandu , že mám pinarello " zhovadené " som tu písal ja - nemusíš mi to oznamovať...A nebuď precitlivelý ako predkožka , život je tvrdý...
adop ano máš pravdu , aj lekári by potrebovali pomoc...Ale momentálne všetci pilne pracujú na stanovení diagnózy jedného člena tunajšieho fóra .
PRVÝ BOD PRAVIDIEL FÓRA •Nebudeme tolerovať vulgárne, rasistické, extrémistické alebo inak neznášanlivé príspevky a komentáre. Tieto budú zmazané a ich autori nebudú mať na MTBIKER prístup.
niesom precitlivený , len dodržiavam pravidlá , ktoré tu sú stanovené a aj keď si vulgárne ponadavam, tak snáď mám aspoň toľko intelektu, že to nehodím tuna na sklo.
to čo má kto na bicykli namontované je mi jedno , len ide o to ako si to napísal
snáď k tomu už niet čo dodať
Môj maloletý syn má vyjadrovanie možno horšie ako ja (tým sa škoda chváliť, ale žije u svojej matky), ale to nič nemení na tom, že vyjadrovanie á la tretia nádražná sa mizerne číta aj dospelým... Predkožka nepredkožka, život neživot...
Pre Marina s veľkým Dé , nazgula , pozitívneho a iných utlocitnych... V mojom portfóliu príspevkov sa k ich používaniu / vulgarizmov / uchylujem veľmi zriedkavo ... No ak mám niekomu donekonečna vysvetľovať to iste a on napriek tomu nechápe , použijem ostrejší jazyk ktorému snáď porozumie... No vidím že vaša skupinka utlocitnych ma odlišne "priority "a preto týmto prispevkom končím na tému vulgarizmy v príspevkoch na fóre . Doporučujem sa venovať iným bohumilym činnostiam ako sa vybíjať v súbojoch či môj príspevok porušuje alebo nie pravidla fóra ...
P.S.: vaše plamenné antivulgarne príspevky mi pripomínajú - vyvolávajú analógiu antipotratárov , ktorí stoja pred každou gynekologickou klinikou s transparentmi a
doma pritom terorizujú svoju rodinu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred tyzdnom z Chorvatska:
A Šírava z minulého roka
Samozrejme, že je poriadny, však nie je sprznený Shimanom!
priznavam trošku je (pedaly Ultegra)
ze ci niekedy lekari nevyhladavaju pomoc dalsich lekarov som si obcas hovorieval.
...nedospelí tie nadávky poznajú , toto bolo v kontexte na Jokov príspevok vhodne použitá slovná skladba , aby pochopil....
A že som si urobil zo seba srandu , že mám pinarello " zhovadené " som tu písal ja - nemusíš mi to oznamovať...A nebuď precitlivelý ako predkožka , život je tvrdý...
adop ano máš pravdu , aj lekári by potrebovali pomoc...Ale momentálne všetci pilne pracujú na stanovení diagnózy jedného člena tunajšieho fóra .
niesom precitlivený , len dodržiavam pravidlá , ktoré tu sú stanovené a aj keď si vulgárne ponadavam, tak snáď mám aspoň toľko intelektu, že to nehodím tuna na sklo.
to čo má kto na bicykli namontované je mi jedno , len ide o to ako si to napísal
snáď k tomu už niet čo dodať
P.S.: vaše plamenné antivulgarne príspevky mi pripomínajú - vyvolávajú analógiu antipotratárov , ktorí stoja pred každou gynekologickou klinikou s transparentmi a
doma pritom terorizujú svoju rodinu...