Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Vcelin to volajú. Je to ak pojdes asfaltkou tak uuuuuplne hore, od partizanskej cca 15 km
Ok dik, skusim niekedy pohladat - asi som sa nikdy tym smerom nevybral. Este nejaky tip na bufet, teda uz mam zeleznu, kacin a po novom vcelin. Koliba je jasna.
Z Bieleho kriza to uz nie ja tak daleko a po posilnení tam to uz budes mat domov len z kopca
Uz som nieco nasiel o tom - vyhorene a na novo tam spravili daku maringotku ci co? A otvorene zas len cez vikend...to cez tyzden treba asi hubu vsade susit mam taky pocit.
minule..asi pred tyzdnom siel okolo a Zapadnuty kut bol zavrety.....Zajtra bude otvoreny??..Chcel by som ist na pajstun, tak je to vhodna zastavka tam,...
Bude otvorený. Musím nájsť detaily, ale otvorený na 100% bude.
Edit: Nechce sa to rozumne skopírovať, takže len takto: 25-28.4. Od 11 do neskorých ranných hodín
Edit 2: kedy to nebolo otvorené? Lebo moje info z Februára hovoria že piatok 17-24, sobota 11-24, nedeľa 11-18. Tak by som rád vedel ako sa na tieto info dá spoľahnúť
Inak Pedal trail je oproti tomu novemu singlu popod Panovu luku este luxus. Singel popod Panovu je najväcsia ***** aku som kedy siel. Fakt! Dnesny zazitok ma znovu utvrdil v tom, ze uz aj medzi bajkermi su ludia, ktori vobec nemaju zaujem postavit univerzalny a dobre zjazdny singel pre väcsinu, ale si tie single stavaju len pre seba, akurat za pomoci bagra financovaneho z penazi vsetkych. Na singli popod Panovu luku je snad 20 tych debilnych hrbov a to rovno v stupaniach ked sa ide v smere od troch jam. A ani z opacneho smeru to nevyzeralo ovela rozumnejsie. Ten singel je takmer nepouzitelny. Zlata dobra Cerovka. Tam sa pouzival rozum a nie bager. Ale skoda sa rozculovat. Hlavne treba spravit oficialnu akciu pri prilezitosti slavnostneho otvorenia tychto novych nepouzitelnych nepodarkov. [/quote]
...Jezus no veď to napíš tak ako to je,že skupinka z oz pedál si tu sprivatizovali mlb a stavajú single vhodné akurát tak pre tých čo potrebujú všade skákať.
vyrojilo sa tu kopec budovatelov ktorí to stavajú akurát tak pre seba z penazí všetkých.
cerová dráha je jediný normálny singel.
treba sa spytat Dano5.... ako je otvoreny zapadnuty kut........ verim ze vie
ja sa chystam cez vikend odfotit vam jedalnicek U Kovacov v Losonci......... aby ste vedeli co vas tento rok caka
zajtra este neviem (mozno budem musiet skocit do roboty rano) takze asi poobede, v sobotu poobede a v nedelu doobeda........ ale casy sa nepytaj....... skus zavolat
...Jezus no veď to napíš tak ako to je,že skupinka z oz pedál si tu sprivatizovali mlb a stavajú single vhodné akurát tak pre tých čo potrebujú všade skákať.
vyrojilo sa tu kopec budovatelov ktorí to stavajú akurát tak pre seba z penazí všetkých.
podla stranky MLBA ten divny trail pod Panovou lukou nema na svedomi OZ Pedal ale Slobodny Bajker - pozri mapu a popis k trailu c.11 v dokumente...
...inak tebe ten BK trail tusim strasne lezi v zaludku ..ved zacni budovat take traily, ake ty chces
problém je tento aktivizmus kde každý niečo robí ,ale pre seba a nie pre celú komunitu.Mne je jedno či tu nejaké single budú,alebo nie k svojmu životu ich nepotrebujem jazdiť mám kde aj bez nich tak ako x rokov dozadu.To ,že väčšina je so skokmi je ,ale fakt a malo by to byť opačne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ok dik, skusim niekedy pohladat - asi som sa nikdy tym smerom nevybral. Este nejaky tip na bufet, teda uz mam zeleznu, kacin a po novom vcelin. Koliba je jasna.
Tak to by som z petrzalky dal, ale naspat uz nie
Takze neprichadza do uvahy
Uz som nieco nasiel o tom - vyhorene a na novo tam spravili daku maringotku ci co? A otvorene zas len cez vikend...to cez tyzden treba asi hubu vsade susit mam taky pocit.
Edit: Nechce sa to rozumne skopírovať, takže len takto: 25-28.4. Od 11 do neskorých ranných hodín
Edit 2: kedy to nebolo otvorené? Lebo moje info z Februára hovoria že piatok 17-24, sobota 11-24, nedeľa 11-18. Tak by som rád vedel ako sa na tieto info dá spoľahnúť
ja sa chystam cez vikend odfotit vam jedalnicek U Kovacov v Losonci......... aby ste vedeli co vas tento rok caka
podla stranky MLBA ten divny trail pod Panovou lukou nema na svedomi OZ Pedal ale Slobodny Bajker - pozri mapu a popis k trailu c.11 v dokumente...
...inak tebe ten BK trail tusim strasne lezi v zaludku