tak potom lepšie nie tak ako som šiel ja, ale o čosi vyššie v doline je dalšia zvážnica, ktorou sa dostaneš na trail...len pozor na jej konci, aby si nezbehol dolu...tam je to pokračovanie trailu také nenápadné...ale sú tam na zemi konáre ako zábrana...
My chodíme tak,že vytlačíme po žľabe čo ide zhora ako keď ideš z medzihorskej.Síce je to dosť prudké,ale potom pojazdíme aj tú prvú časť trailu ktorá je super.
katko presiel som este stare prispevky a povodne ste to jazdili cez Sacne - Kobylie- Medzihorska...zmenilo sa nieco, ci sa to momentalne nechodi len kvoli snehu a je to stale najlepsia alternativa?
no zo ZA je to asi najlepšia alternatíva, len tam bola ťažba smerom z Kobylia, tak tam bolo dosť papekov po chodníku, ale inak by to malo byť ok, tam bol problém skôr to trafiť na konci a napojiť sa na Kozlov...
@gerson krokioss este sa spytam na tu vasu alternativu. Ist teda stale rovno hore medzihorskou, najst zlab, vytlacit a najdem chodnik? Mate aspon nejaky zaznam, v ktorej oblasti sa cca nachadza ten zlab?
Medzihorskou trafíš aj ten chodník čo ide zo Sačného...len na konci je to už celkom stojka...na konci doliny, kde končí asfaltka pri kríži ide zvážnica do lesa mierne doprava a potom vyššie keď sa rozdvojí treba ísť vľavo stále kolmo hore...tam už ten chodník potom nájdeš...
Tak uz len pre spresnenie - ked pojdem zo Sacneho, pretnem zvaznicu z Medzihorskej (to viem). Ak chcem najst zlab, musim sa spustit po zvaznici na zaciatok / koniec asfaltky, teda krizu? Ak nechcem, pokracujem podla navodu, ktory tu napisal katko niekedy v juni, ano?
Ak ideš zo sačného tak pôjdeš po singli až pretneš stojku z medzihorskej. Pôjdeš do lesa chodníkom,neskôr odbočíš vľavo na zvažnicu a tam nájdeš žľab ktorým sa spustíš a pretneš trail.Ak pôjdeš od stránskej doliny vyšľapeš asfaltku a potom doľava odbočíš na žľab,ktorý musíš vytlačiť a pretneš trail.Presnejšie to už neviem napísať,jedine potom ukázať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ostatné zo Slatín
Palo TT ešteže s nami bola andulka
Je to siroky spectral farieb