Ako som sľubil...pridávam foto Bufet Optimista na Jurave...je tam vidieť aj otváracie hodiny... ZLATAKsvk možeš tú fotku potom vložiť aj do tej gugel mapy...
Ja som nepovedal, ze sa vola Cyklamenova. Len som ho v mape vyznacil cyklamenovou. Ale je to originalne a urcite sa to neda pomylit s inym. Budeme musiet kupit sprej takej farby a vyznacit ten chodnik.
posli gps zaznam a budu aj tie. a este chyba Rohatka a Bluetrail, ale nemam gpx.
---
este tam chyba niekolko trailov nad Lamacom. Lto alebo tmax by ti mohli dat zaznam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cerovu drahu, Krasnansky, Pedal pt1 a Koziarku
v pripdade, ze chcete pridat daky trail, dajte nazov a gpx/kmz
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zNyZq9oiZRdU.ksdpcLV-fyWM&usp=sharing
ZLATAKsvk možeš tú fotku potom vložiť aj do tej gugel
TRAILY
Cerová dráha
Krasňanský trail
Pedal trail part 1
Pedal trail part 2
Pedal trail part 3
Cyklamenova
Vydrický trail (spodná časť)
Vydrický trail (3 jamy)
Päťbojársky okruh
Trail BIELY KRÍŽ (vrchná časť)
Trail BIELY KRÍŽ (spodná časť)
Trail BIELY KRÍŽ (nová časť)
Koziarka
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zNyZq9oiZRdU.ksdpcLV-fyWM&usp=sharing
daj link, mas tam toho vela na prehladavanie
inak je tam nejaké "C" nakreslené aj
Driver8
Malý Slavín (single trail)
Trail Pod Pánovou Lúkou
Svätý vrch trail
KUKUČÁK trail
PAJŠTÚN TRAIL (Maják)
Močiarna trail
BANSKÉ trail
SKALA trail
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zNyZq9oiZRdU.ksdpcLV-fyWM
pekna praca.
---
este tam chyba niekolko trailov nad Lamacom. Lto alebo tmax by ti mohli dat zaznam.
idem skúsiť vyextrahovať niečo