Dnes pôvodny plan Zamkovskeho chata nevyšiel, v Tatrach sa oteplilo a sneh sa zmenil na kasu miestami to slo miestami trebalo potlacit a tak len Rainerka
Napriek tomu ze mam ucenia viac nez dost a vobec nestiham nemohol som dnes vydrzat a aspon trochu som si vybehol zasliapat do kopca dolu som si dal super zjazdik singletrackom "vlcia stopa"☺
Mne to pride teraz az smiesne ak niekto spomenie jazdu na snehu.Ja som sa na sneh tesil,koncom januara aj dost nasnezilo,lenze som omarodil,tak mi ta jazda na snehu chyba.
fúha bol som tam prvý krát tak neviem ako to vyzerá normálne. ale na niektorých úsekoch bolo aj 3Ocm lístia. vačšinou bolo zapadané lístim alebo šiškami. niektoré úseky boli pekne zjazdné
Doobeda bol cas na trochu vacsi prieskum tak som sa vybral z Hradku do Kalnice a odtial hore na hreben. Musim povedat, ze ten cely hreben po cervenej az po hrad Tematin je proste nadherne MTB, nechcelo sa mi vobec zastavovat a fotit. Pansku Javorinu som vynechal lebo som si nebol isty kolko to bude trvat ale nabuduce ju uz urcite nevynecham Nabuduce teda ten Inovec
Z Hradku to mas na Pansku hodku a pol. Smerom na Pansku od konca doliny to je myslim jeden z najkrajsich vyslapov na hreben. Paradne vyhlady, teraz na jar kym to nie je zarastene pod Prielacinou je to ideal. A smerom z Panskej po modrej je pekny zjazdik + pekny chodnik Kalnickeho endura.
Mal som na plane dlhsi vyjazd ale siel som nakoniec s rodicmi a tetou 22km, 850 vyskovych ....na fotke nejakym zazrakom nie je vidno tatry za nami ale skutocne tam boli!
Včera som trošku pobajkoval po Liptove...Záhradky-zelená TZ- Ď.Dolina-LM-Smrečany-Žiar-Žiarska chata a s5...počko gýčové , teplúčko 18° , bikerov poskromne...V Žiarskej doline na " zásobovačke " len ojedinelé snehové polia...
Rafajová kóta-Jakubová-Ostrý vrch-Pánska Javorina-Úhrad kopec turistov aj bajkerov po ceste ... aj super bajkerku zo Zlína tu je krátke video https://youtu.be/oii1Xi_64u8 teda na ženu išla fakt ostro....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/
gpx TU
vyskúšali sme kanadu, budkov a vršatec
Turie - Horná roveň - Červík - Anakonda - Kunerad
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/