Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Iba takto
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=199136#pos=48.82074P21.21854P11
no tam som mal uz aj ja davnejsie bobky. vtedy tam bol len jeden a dobehol az ku mne, "nastastie"(?) tam bol aj majitel a tak som krical nech si ho stiahne... padla tusim typicka psickarska fraza: "nebojte nic vam neurobi". akurat ze ten pes asi tuto frazu nepoznal a jasne utocil na moju lavu nohu. skoda reci.
Tento princíp ale s výcvikovým obojkom by mal použiť pán majiteľ aby naučil psa že nemá napádať bikerov .... ver že sa to pes vie naučiť
ten doberman už naháňal aj mňa, tak som zastavil, "korisť" sa prestala hýbať a pes sa sám stiahol - proste pes pudovo ide za všetkým, čo sa hýbe, ale to ešte neznamená, že chce človeka zožrať... a ďalšia vec je, že zviera vycíti, keď sa ho človek bojí a takých potom naháňa o to viac