teda gratulujem,urobit osmu na Syncros DS28,to muselo boliet Inac pjekny vylet v sobotu zelam...
Ten rafik to bolelo, bolo pocut "goong" : ) Nastastie som ostal v sedle - asi aj preto taka osma. Keby ma to bolo zastavilo a vykoplo zo sedla, asi by to nebolo take silne: ))
Kuva chlapi, siel by som s Vami, ale myslim, ze to nejako nestiham, kedze este 2 tyzdne budem sediet v Stuttgarte ... ale to nic, kolegovia mi slubili, ze mi v nedelu ukazu nejake traily v okoli Stuttgartu tak som zvedavy a budem moct porovnat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V sobotu by to slo, v nedelu som v praci.
Na salamander traile(zelena v podhradiku) som v plnej rychlosti naletel na kamen pod asi 30cm listim:) Defekt nic, ale raf ma slusnu osmu...
Ten rafik to bolelo, bolo pocut "goong" : ) Nastastie som ostal v sedle - asi aj preto taka osma. Keby ma to bolo zastavilo a vykoplo zo sedla, asi by to nebolo take silne: ))
Ja myslim ze Vlada nebude treba dlho lamat:)
ale bude, musim robit zadania
ale bude, musim robit zadania
Na druhej strane, je tu este nedela:) Ci uz na zadania alebo na pojazd. My zajtra kazodpadne vyrazame.
12:30 od bicigľa:) Inak som pocul, ze aj ty si sa poreignil! Gratulujem. Som zvedavy co na to budes hovorit..
no mozno v nedelu, ked bude uspesna sobota, ale asi len tu si vybehnem doobeda
http://muj.edisk.sk/stahnout-soubor/532 ... .27MB.html
http://www.zdielanie.sk/3NlFBYlWjfxhR3O ... nikDVD.mpg
persing uz aj v PP