ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
1) blbá alergia
2) dúvajte pozor na žaby, teraz migrujú a bolo ich celkom vela
3) na počudovania pána na bielom škaredom Treku - na jazdenie priatela nepotrebujem, nie, nehty si nepolámem lebo ich mám pekne krátke a po havárii si hlávko dotiahnem sama bez jeho hnusných rúk a keď sa zohnem od batohu pre multitool tak mi nemusí bez slova čumieť na zadok. end of dumb sexism rage, jazdilo sa mi tam fajn.
Fakt som len chcela poprosiť: pozor na tie žabičky. Tých pár dní snáď jazdiť pomalšie a ostražitejšie vydržíme.
PS: nie je az taky skaredy
Akoze v protismere? Isli po lavej strane tej úzkej cesticky, ci akoze totalne opacnym smerom? Netusim, ze je to jednosmerka....
http://mapy.hiking.sk/?x=17.10329&y=48.23427&ref=permalink
Ak chces ist od Zeleznej, tak sa musis dostat na tuto lesnu cestu stupajucu spoza rybnika hore a po par minutach zbadas napravo zaciatok Cerovky zase oznaceny stlpikom.
http://mapy.hiking.sk/?x=17.08534&y=48.19343&ref=permalink
...ja radsej jazdim 3jamy, Vydricky a 5bojarsky trail tym lepsim smerom (na Kamzik) a Cerovku "obetujem" na ten horsi smer
pekne, ja som bol vcera tiez, cero v ramci mojho klasik okruhu, siel som ju z MS o cca 15:25 a k jazeru mi to trvalo 39min.
Pozor na to.
Velka vdaka tomu co konecne popilil ten padnuty strom co tam uz bol niekolko mesiacov, len skoda ze pripudle nejake dalsie..
Velka vdaka tomu co konecne popilil ten padnuty strom co tam uz bol niekolko mesiacov, len skoda ze pripudle nejake dalsie..
johny mas super avatar, oggy and cockroaches ficia aj u nas doma vo velkom
Celkovo je Cerovka dost vlhká