Maj aj HT ale nie v BA. Nechcem ich menit, kedze v DNV viacej jazdim cesty, tam mi je ful na pritaz. Takze musi ist na fulla, na dalsi bike nemam ani peniaze ani miesto.
Nevie niekto kedy odovzdajú Starý Nový most do bežného užívania? Je nepochopiteľné, že kolaudáciu môžu naťahovať 5 mesiacov.
Aspoň cyklocestu pod Mýtnym domčekom by mohli uvoľniť konečne!
Ok, trochu som pogooglil a zistil, ze vela ludi jazdi s trailermi na fulloch, takze tam by som problem nevidel. Je par firiem, co robi adaptery na pevnu os, ale ako sa tu spominalo, su dost drahe. Nasiel som toto, tak snad to bude fungovat. http://lifecyclesuk.com/products/maxle-or-trek-abp-rear-axle-adapter
Nevie niekto kedy odovzdajú Starý Nový most do bežného užívania? Je nepochopiteľné, že kolaudáciu môžu naťahovať 5 mesiacov.
To by zaujimalo aj mna, ale nemozes cakat v Slovenskej republike, ze by taketo banalne veci sli lahko a jednoducho riesit .. kam by sme potom prisli
"Ďakujem za upozornenie i za to, že chodíte po prírode všímavý. Žiaľ naše možnosti riešenia Vami dokumentovaného negatívneho javu (predpokladám že sa jedná o ťažbu dreva v lesných porastoch a poškodenie cesty/ciest približovaním a odvozom spílených stromov) sú z viacerých dôvodov iba obmedzené.
Dôvody:
- Zlatovská dolina sa nachádza z väčšej časti v 1. (= najnižšom) stupni ochrany.
- Ťažba bola (podľa fotografie) v lesnom poraste a pravdepodobne v súlade s lesným hospodárskym plánom.
- Cesta je síce výrazne poškodená a pre cyklistov a chodcov prakticky nezjazdná, ale pravdepodobne v majetku lesníckych subjektov, ktoré aj poškodenie urobili.
- Lúky, kadiaľ vedú cesty sú zjavne hospodárske monokultúry.
- Plastové fľaše sú na Slovensku takmer všade a pilčíci by sa dušovali, že to tam museli nechať neporiadni turisti.
- A ďalšie.
Zhrnuté: To čo urobili títo barbarskí chrapúni by mali riešiť v prvom rade vlastníci a užívatelia poškodených plôch. Ak to bolo nelegálne, tak aj lesný úrad a/alebo polícia."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://lifecyclesuk.com/products/maxle-or-trek-abp-rear-axle-adapter
To by zaujimalo aj mna, ale nemozes cakat v Slovenskej republike, ze by taketo banalne veci sli lahko a jednoducho riesit
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://studentskefinancie.sk/poradna/muzea-a-galerie
"Ďakujem za upozornenie i za to, že chodíte po prírode všímavý. Žiaľ naše možnosti riešenia Vami dokumentovaného negatívneho javu (predpokladám že sa jedná o ťažbu dreva v lesných porastoch a poškodenie cesty/ciest približovaním a odvozom spílených stromov) sú z viacerých dôvodov iba obmedzené.
Dôvody:
- Zlatovská dolina sa nachádza z väčšej časti v 1. (= najnižšom) stupni ochrany.
- Ťažba bola (podľa fotografie) v lesnom poraste a pravdepodobne v súlade s lesným hospodárskym plánom.
- Cesta je síce výrazne poškodená a pre cyklistov a chodcov prakticky nezjazdná, ale pravdepodobne v majetku lesníckych subjektov, ktoré aj poškodenie urobili.
- Lúky, kadiaľ vedú cesty sú zjavne hospodárske monokultúry.
- Plastové fľaše sú na Slovensku takmer všade a pilčíci by sa dušovali, že to tam museli nechať neporiadni turisti.
- A ďalšie.
Zhrnuté: To čo urobili títo barbarskí chrapúni by mali riešiť v prvom rade vlastníci a užívatelia poškodených plôch. Ak to bolo nelegálne, tak aj lesný úrad a/alebo polícia."
......suma-sumárum: ja nič, ja muzikant
a co z toho spravili
http://www.bike-forum.cz/foto/detail/40837-dnesni-prekvapeni