Vymazat alebo nechat par postov nie je problem. Problem je, ze nemoze jednemu byt tolerovane to, co inym nie. Po spravnosti by sa mali vymazat aj tie archivacne pokusy.
lapaloma ten výsek bol jednoduchý. Ja som šiel na neho pomerom k celému kruhu. Kruh má 360st, oba výseky majú 30 jednotiek, ciže jedna jednotka má 12st. V tom prípade tých 10 chlapcov je 120st. Po zmene na 12 chlapcov ten istý princíp.
Nikde ale nie je napísané koľko percent je na prejdenie???
Mal som 75 ale tá slovenčina ma zabila..
Precital som si prvych par otazok z tej slovenciny a uz sa nedivim. Uz sa nedivim, ze mnohi mladi ani nevedia spravne napisat i/y a volia Kotlebu... Zjavne sa doraz kladie na teoreticke ***** nepotrebne pre zivot a nie na spoznanie jazyka a historie atd.
je to cim dalej horsie. vcera som zistil ze existuje povolanie "youtuber". dnes som rano vstal a rozmyslam ci ist do prace alebo nahram ranne WC na YT a uvidim,mozno nieco na tych srackach tiez zarobim
inak 90%, 2 otazky zo slovenciny zle
myslite ze ked mi firma hradi ockovanie proti kliešťovej encefalitíde, tak by som to mal vyuzit? bojim sa ze mi to spravi zle. A tiez, ze co ked sa dam zaockovat, no hned na vyjazde chytim infikovaneho kliesta a ucinok sa znasobi a ja to dostanem?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
otacajte tie prispevky hore nohami
Kde je? Čo mi to ušlo?
Lebo ja viem niečo len o kocúrovi...
http://www.cas.sk/clanok/385367/zvladli-by-ste-tohtorocny-monitor-9-vyskusajte-si-test-zo-slovenciny-a-matematiky/
Nikde ale nie je napísané koľko percent je na prejdenie???
Mal som 75 ale tá slovenčina ma zabila..
inak 90%, 2 otazky zo slovenciny zle
http://www.cas.sk/clanok/385367/zvladli-by-ste-tohtorocny-monitor-9-vyskusajte-si-test-zo-slovenciny-a-matematiky/
Matematika plný počet, slovenčina 3 správne odpovede. Technik sa nezaprie
A bez srandy by som asi šiel zase na strojársku priemyslovku
http://ekonomika.idnes.cz/inspektori-uzavreli-nelegalni-vyrobnu-tofu-fm6-/ekonomika.aspx?c=A160408_104739_ekonomika_chrs