PhilJ kde si kupoval? Ja som kúpil priateľke rovnakú, teraz na lyžovačku dokonca ešte pod ňu jednu teplú bundu tiež od Arcteryx-u, ale sú to cenové pálky. No materiál a vôbec kvalita sa mi veľmi páči tak rozmýšľam aj pre seba, a hľadám lacnejšie shopy ako tie kamenné tu v BA.
Henry33 neskor dam, ja som sa inspiroval orlovecsk ktory ich pouziva a je s nimi spokojny. Dal tu uz aj fotku post1063544.html#p1063544. Teraz na nich mali 50% zlavu. Sada obsahuje 4x pary platniciek a 2x pary chladicov. Za sadu som dal cca 20 eur co je super cena.
PhilJ kde si kupoval? Ja som kúpil priateľke rovnakú, teraz na lyžovačku dokonca ešte pod ňu jednu teplú bundu tiež od Arcteryx-u, ale sú to cenové pálky. No materiál a vôbec kvalita sa mi veľmi páči tak rozmýšľam aj pre seba, a hľadám lacnejšie shopy ako tie kamenné tu v BA.
Arcteryx lacno nekupis ...zobral som to za plnu cenu z bergfreunde, ja si to ale viem pre seba ospravedlnit
Ked aj su vypredaje, tak len exoticke velkosti, menej popularne farby a len zopar kusov. Outdoorguide mava kazdy rok akciu na druhy kus oblecenia 50% dole, ale inak su tie zlavy len take symbolicke.
Ak chces nieco trochu lacnejsie, pozri test na outdoorgearlab.com - Patagonia Houdini je tiez dobra a veci od Patagonie sa daju bezne najst za super ceny vo vypredajoch...
..inak neni to moc jemne a tenke na lyzovanie ? ..ja lyzujem v poriadnom 3L hardshelli, tato Squamish je len taka tenka "sustacka"...
uff, Alpha SV na leto ? to je tak na Mont Blanc, nie ? ..ja lyzujem v Beta AR a pod to mi vacsinou staci len spodna vrstva bez zateplenia. Na leto by sa asi viac hodila bunda z tych "light" radov LT, SL, FL... a na Alphe mi chybali vrecka na ruky, to uz je hardcore alpinisticka bunda
tato Squamish je ale nieco uplne ine ako ta Kappa - toto je vyslovene 140 gramove "nic" - 30d nylon ripstop, ked to das proti svetlu tak to presvita
...a to ze Arcteryx predava farba, strih a dizajn, to je jasna vec - v tomto oni jednoducho nemaju konkurenciu - ked raz niekomu vyhovuje ich "athletic" strih, uz sa len tazko clovek vrati k inym znackam...
No musím doma pozrieť tie označenia, lebo takto z webu to hľadať či som dal tie správne verzie je ťažké. Ale myslím, že to sedí. Tá Alpha je čistý goráč, možno zahreje časom, ale chcel som vyslovene do kopcov proti dažďu a použila to tuším 2x (má to rok).
A musím súhlasiť čo si napísal k tomu strihu a farbám, vôbec celkovému štýlu značky. Spokojnosť ale 100%, vidno kvalitu na švoch, materiáli a ani po praní to nemení vlastnosti.
V tej veľkej škatuli bolo to malé čierne čo je vedľa nej.
A kupoval som hodinky Polar RCX5, chcel som dvoje a okolnosti dopadli tak, že mám dvoje červené a dvoje čierne RCX5 a k ním ešte jedny RCX3 v dámskej verzii. Tie sú fakt krásne, ale nie na chlapskú ruku.
Ja som si ich vydražil. Proste logika človeka čo vydražil už stovky vecí a teraz som sa sekol s odhadom ceny, keďže eBay bol dva týždne vyššie ako normálne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...takto je to univerzalne oblecenie ktore na seba mozem hodit aj do mesta ak treba
Arcteryx lacno nekupis
Ked aj su vypredaje, tak len exoticke velkosti, menej popularne farby a len zopar kusov. Outdoorguide mava kazdy rok akciu na druhy kus oblecenia 50% dole, ale inak su tie zlavy len take symbolicke.
Ak chces nieco trochu lacnejsie, pozri test na outdoorgearlab.com - Patagonia Houdini je tiez dobra a veci od Patagonie sa daju bezne najst za super ceny vo vypredajoch...
..inak neni to moc jemne a tenke na lyzovanie ? ..ja lyzujem v poriadnom 3L hardshelli, tato Squamish je len taka tenka "sustacka"...
A keď sme boli teraz pred lyžovačkou hľadať lyžiarsku vetrovku, tak predavačka navrhla, že prečo to neskombinujeme s touto Kappa Hoody a keď jej bude fakt zima a bude prípadne snežiť, tak si natiahne tú goráčovú navrch. Tak aj bolo. (http://www.arcteryx.com/product.aspx?language=EN&gender=womens&category=Insulated_Jackets&model=Kappa-Hoody-W)
Výborná kombinácia, lebo ten goráč je veľmi spratný a pri tých teplotách čo sme jazdili - dole 6st. (1600m) hore -3st (3200m) to bolo ideálne.
tato Squamish je ale nieco uplne ine ako ta Kappa - toto je vyslovene 140 gramove "nic" - 30d nylon ripstop, ked to das proti svetlu tak to presvita
...a to ze Arcteryx predava farba, strih a dizajn, to je jasna vec - v tomto oni jednoducho nemaju konkurenciu - ked raz niekomu vyhovuje ich "athletic" strih, uz sa len tazko clovek vrati k inym znackam...
A musím súhlasiť čo si napísal k tomu strihu a farbám, vôbec celkovému štýlu značky. Spokojnosť ale 100%, vidno kvalitu na švoch, materiáli a ani po praní to nemení vlastnosti.
Dnes doniesol kuriér... (po 4 mesiacoch čakania
A keďže ľuďom na ebay zadrbalo, tak mám doma viac polar hodiniek ako je zdravé
A kupoval som hodinky Polar RCX5, chcel som dvoje a okolnosti dopadli tak, že mám dvoje červené a dvoje čierne RCX5 a k ním ešte jedny RCX3 v dámskej verzii. Tie sú fakt krásne, ale nie na chlapskú ruku.