To je v podstate normálna váha dospelého psa.
Pivo nepije a ani jeho pán.
Svojim spôsobom tam tá posilka aj je - na to, že je to už dôchodca, dostáva ešte sem tam zabrať - nech je vo forme
40 je nadváha, ale nie výrazná, zdraviu by to škodiť nemalo. Horná hranica u samca je tuším 35 alebo tak nejako. Samica je 25-30, to viem s istotou. Je však pravdou, že mierne pribratí sú podarenejší, viac im to pristane, vyzerá to prirodzene. Moja keď mala skoro 30, teda hornú hranicu tak v stoji vyzerala úplne v poriadku, akurát keď si sadla bolo vidieť čo je navyše, alebo keď sa jej človek dotkol, tak sa jej šunky triasli.
Pokiaľ vládze, len nech zaberá, určite ho to baví.
Nadváhu treba dole, špeciálne u žráčov ako sú retroši, pokiaľ nechceš mať predčasnú mŕtvolku - cukrovka, zničené kĺby, zvýšené riziko nádorov.
Najlepší sú trialáci len to teda nie sú tí nedvižní gaučáci
Momentálne má 37,6kg. Čo je podľa veterinára ideálna váha. A ako som písal, na svoj vek je vo forme. Ale toto sme tu už myslím raz riešili.
Tu je dôkaz, že nieje tlsťoch - je proste veľký, vysvalený žiadna rúra aké sem tam stretávam
Kazdy normalny pes ma budu a kazdy normalny pes rad spi v bude. Moj je iny. Mojmu nestaci obycajna buda. Moj musi mat podpivnicenu budu. A kedze majitel (ja) mu to nechcem dopriat, tak si Niki vykopala svoj priestor sama.
lubik ...pekny , pokial je osvaleny je vsetko vporiadku ,len ked clovek vidi niektore "gulky" nerobia im ti ludia dobre....kolega mal labika sme s nim vela plavali mal krasnu mohutnu svalnatu postavu...
110matt110 tak kto by oddychoval v dusnej bude ked moze aspon v prievane a tieni ...ked uz ani ten sneh na zahrabanie v "zime" nie je
Kazdy normalny pes ma budu a kazdy normalny pes rad spi v bude. Moj je iny. Mojmu nestaci obycajna buda. Moj musi mat podpivnicenu budu. A kedze majitel (ja) mu to nechcem dopriat, tak si Niki vykopala svoj priestor sama.
Sme mali doma to isté, len tie výkopové práce boli ešte rozsiahlejšie. Ale my sme jej dopriali. Bála sa búrok, tam sa vždy skrývala pred búrkou a v lete chladila. Išlo o fenku československého vlčiaka. Dobré časy.
Našej aktuálnej potvore sa tam tiež chvíľami páčilo. Pridala ruku k dielu, ale už ju to omrzelo. Tá radšej do pivnice.
Ona toto stihla za dnesne rano. Vcera vykopala dlazbu na ktorej stala buda a vsetko sa to prepadlo, takze som vcera este zabetonoval tehly pod nohy budy a dal velke kamene pod dlazbu. Vydrzalo to necely den
Ešte by som rád dodal k tej váhe napr. aj nášho Labradora. Tieto hodnoty ako že koľko má pes vážiť, meriať... mi prídu trošku pritiahnuté za vlasy. Veď každý pes je iný (originálny) tak ako aj my ľudia. Veď ja som tiež neni "normálny" priemerný slovák 171cm vysoký a 73kg vážiaci a teda koľko nás tu je takých???
Tiež mám nadváhu keď vážim takmer 90kilov aj pri výške 188cm ?
Ľudia sa tiež delia na rasy, len už sme všetci pomixovaní. Takže ideálna váha u človeka je výrazne viac mimo ako u konkrétneho plemena psa. Veď ako som písal, tam nie je jedno číslo, ale určitý rozsah. Ale dobrý majiteľ si svojho psa pozná a všimne si ak by to zachádzalo priďaleko. Tvoj fešák vyzerá zdravo.
A uz mam 5 psov... 2 steniatka su farebne po mame, 2 po ocovi z ulice... Viac zatial neviem, kedze vsetci su zalezeni pod budou. Musim pockat kym mama vylezie von a vsetky steniatka presuniem do budy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cca 9 km od domu, manželka s ním robí hlavne hipotearpiu, je ustajnený spolu s dalšími 15 koňmi, tam mu je veselšie
Pivo nepije a ani jeho pán.
Svojim spôsobom tam tá posilka aj je - na to, že je to už dôchodca, dostáva ešte sem tam zabrať - nech je vo forme
40 je nadváha, ale nie výrazná, zdraviu by to škodiť nemalo. Horná hranica u samca je tuším 35 alebo tak nejako. Samica je 25-30, to viem s istotou. Je však pravdou, že mierne pribratí sú podarenejší, viac im to pristane, vyzerá to prirodzene. Moja keď mala skoro 30, teda hornú hranicu tak v stoji vyzerala úplne v poriadku, akurát keď si sadla bolo vidieť čo je navyše, alebo keď sa jej človek dotkol, tak sa jej šunky triasli.
Pokiaľ vládze, len nech zaberá, určite ho to baví.
Najlepší sú trialáci
Tu je dôkaz, že nieje tlsťoch - je proste veľký, vysvalený žiadna rúra aké sem tam stretávam
110matt110 tak kto by oddychoval v dusnej bude ked moze aspon v prievane a tieni ...ked uz ani ten sneh na zahrabanie v "zime" nie je
Sme mali doma to isté, len tie výkopové práce boli ešte rozsiahlejšie. Ale my sme jej dopriali. Bála sa búrok, tam sa vždy skrývala pred búrkou a v lete chladila. Išlo o fenku československého vlčiaka. Dobré časy.
Našej aktuálnej potvore sa tam tiež chvíľami páčilo. Pridala ruku k dielu, ale už ju to omrzelo. Tá radšej do pivnice.
Tiež mám nadváhu keď vážim takmer 90kilov aj pri výške 188cm ?
Takže ona si vlastne vykopala KOTEREC.