Kategórie
Bike-techHmotnosti MTB komponentov a doplnkov # MTB # výmena dielov # upgrade # výbava # skúsenosti # poradenstvo # hmotnosť # náhradné diely
posledný komentár: 2. 10. 2014 o 9:44
-11% Truvativ Atmos 7K riadidlá, Ø-31.8 mm/760 mm, zdvih 10 mm
70,99 €
-11%
MOC 88,99 €
-17% Truvativ Hussefelt Comp riadidlá, Ø-31.8 mm/700 mm, zdvih 20 mm
24,90 €
-17%
MOC 37,99 €
-10% PRO LT MTB HIGH RISE riadidlá, Ø-31.8 mm/740 mm, zdvih 40 mm
38,90 €
-10%
MOC 51,99 €
-10% Leatt CeraMAG Endurance 8.0 Clip-in nášľapné pedále, cera grey
251 €
-10%
MOC 279 €
-10% Leatt CeraMAG AllMtn 8.0 Clip-in nášľapné/platformové pedále, CeraGrey
251 €
-10%
MOC 279 €
-12% Shimano PD-ED500 nášľapné pedále s klietkou + zarážky SM-SH56
29,99 €
-12%
MOC 60,99 €
savings Shimano PD-M540 nášľapné pedále + zar. SM-SH51, čierna
56,99 €
savings
MOC 92,99 €
-10% Leatt CeraMAG Gravity 8.0 Clip-in nášľapné/platformové pedále, CeraGrey
251 €
-10%
MOC 279 €
kluky Shimano LX FC-T671 - 994g
prehadzovacka Shimano XT RD-M781 - 236g radenie Shimano DeoreSL-M591 - 290g
retaz_Campagnolo C10 - 271g
sedlo Specialized Avatar expert hollow Ti 155mm - 267,63g :)
Tak skúsim inak...
Vyrába niekto nejaký plášť, ktorý by bol niečo medzi lite skin a protection? [lite skin je šlupka, protection zasa nepoddajná guma, snake-skin nechcem-s bočnicami problém nemám]
Zároveň by mal nižší dezén a jeho reálna šírka po nasadení na 19mm ráfik by bola 54mm ?
Schwalbe robí napr. Thunder Burta 29x2,1" race guard, ktorý má papierovo 490g. 2,25" však nerobia.
Ideálny by bol Racing Ralph 29x2,25" race guard, ale ani Ron ani Ralph sa vo verzii race guard nerobia.
Race Kinga Race Sport som zatiaľ ešte neskúšal, no verzia protection je tuhá a nepohodlná na môj vkus.
Rubena Scylla, je zasa podviživená užovka.
Ikon zasa váži cez 700g. Aka a Saguaro obdobne.
Papierovo by mohol sedieť napr. S-work Specialized Fast Trak 2blis 29x2,2 , ale s tým nemám vôbec žiadne skúsenosti a ani vedomosti ... asi tak
Xking RaceSport mam 26ku a fajn plast, ale bocnice cisty papier
Schwalbe Zurive Zihadlo
Vyrába niekto nejaký plášť, ktorý by bol niečo medzi lite skin a protection? [lite skin je šlupka, protection zasa nepoddajná guma, snake-skin nechcem-s bočnicami problém nemám]
Zároveň by mal nižší dezén a jeho reálna šírka po nasadení na 19mm ráfik by bola 54mm ?
Schwalbe robí napr. Thunder Burta 29x2,1" race guard, ktorý má papierovo 490g. 2,25" však nerobia.
Ideálny by bol Racing Ralph 29x2,25" race guard, ale ani Ron ani Ralph sa vo verzii race guard nerobia.
Race Kinga Race Sport som zatiaľ ešte neskúšal, no verzia protection je tuhá a nepohodlná na môj vkus.
Papierovo by mohol sedieť napr. S-work Specialized Fast Trak 2blis 29x2,2 , ale s tým nemám vôbec žiadne skúsenosti a ani vedomosti ... asi tak
Thunder Burt 29x2,25" Snake Skin 558g. Snake Skin od Schwalbe neodrovná vlastnosti plášťa ako plechová protection od Hutchinson.
Odporúčam 19mm ráfky prehodiť na cesťák a na bajka nejaké skutočné MTB ráfky
Co Vittora Barzo ? Inak sa mi zda, ze si si pomylil zameranie
Odporúčam 19mm ráfky prehodiť na cesťák a na bajka nejaké skutočné MTB ráfky
Snake-skin žiaľ rieši iba odolnosť bočníc, na behúni je to rovnaký papier, ja s odolnosťou bočníc nejaký extra problém nemám.
Ráfky by som nahradil rád, ale netuším o ničom, čo by malo rovnaké ERD ako Bontrager Mustang, bolo na 28 dier, malo vnútornú šírku 21-22mm a bolo TLR a zároveň nestálo nezmysel.
Ak vieš, tak si nechám poradiť
PS: na 26" ku sa nevrátim a zameranie som si nezmýlil. Len hľadám kompromis medzi papierovou šlupkou a odolnou gumou s tuhými bočnicami , ktorú by som používal na závody
28 š*****v na veľké 29er kolesá je IMHO dosť nešťastné riešenie.
Ak nemáš problém s bočnicami plášťa potom nechápem prečo potrebuješ nejakú protection pod behúňom. Po obvode predsa najlepšie funguje mlieko, ktoré nefunguje na bočniciach.
Pretože lite-skiny režem na behúni častejšie ako ma baví. Stačí nejaký ostrý štrk, sklo, suť v jame a je tam diera, ktorú tmel nepoberie
Na bočnici som prerezal plášť asi 2x za 4 roky.
odkial?