Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
Výpredaj -18% Cannondale Topstone Carbon Apex AXS 28 bicykel, čierna
3 549 €
-18%
MOC 4 349 €
je tam zvaleny takyto strom
http://images.mtbiker.sk/biky/big/spectral_al_6_0_55c0fd283a4a1.png
Som to dobre nepochopil neviem prečo ale myslel som, že je to kopec niekde pri Nemcovej Dolke. Smer jahodná to poznám chodím stamať dosť často sú tam keď ideš po červenej dve také kopce čo stoja za reč.
Jeden je taký asi 100m veľmi jemne sa na konci toči do ľava ten neviem dať ani ja. Po nom ide taký krátky strmí vo vrchnej tretine je to vlastne cele jedna skala a na konci točí prudko v pravo. Ten som nevedel ale teraz už asi 3x čo som tamať išiel som to bal.
Kopec pravdy je skôr kondičný problém, ale inak nič zložite.
Technika je jasná - tou časťou dupky z ktorej sa vylučuje tuhý odpad, je nutné obchytiť ***** sedadla (gate si nedávajte dole, hovädá
Na tých vaších nepodarených krátkých točivých bikoch so zdvihmi 160 to môže byť fakt ťažké, lebo šlapete pod seba.
Ja napriklad nemam vobec problem ze by ma prevracalo - akurat sa musim nalepit trocha na predstavec.
Prevod 1-3, ked obídeš pník tak potom 1-2 až 1-1.
Treba tam trocha držať rýchlosť inak sa ťažko kompenzuje hociaký šmyk.
Hore vypluješ plúca, a život ide dalej
V súčastnej dobe mi ubudol prevodník a pribudli roky, ale v dohľadnej dobe to pôjdem skúsiť...potom podám hlásenie
Kopec pravdy je skôr kondičný problém, ale inak nič zložité. Tento rok zatiaľ stopercentná úspešnosť.
Technika je jasná - tou časťou dupky z ktorej sa vylučuje tuhý odpad, je nutné obchytiť ***** sedadla (gate si nedávajte dole, hovädá
Na tých vaších nepodarených krátkých točivých bikoch so zdvihmi 160 to môže byť fakt ťažké, lebo šlapete pod seba.
Ja napriklad nemam vobec problem ze by ma prevracalo - akurat sa musim nalepit trocha na predstavec.
Prevod 1-3, ked obídeš pník tak potom 1-2 až 1-1.
Treba tam trocha držať rýchlosť inak sa ťažko kompenzuje hociaký šmyk.
Hore vypluješ plúca, a život ide dalej.
.
navod od flinkera!! zarucene funguje
tak vyzera, ze to zajtra musim ist skusit, ci sa vystveram..
Akože nadstavba na bikertest.
Mám aj jednoduchú dumku.
Termin, vklad, súčet vkladov rozdelený medzi pokoriteľov.
Podmienka účasti je prijatie prípadného neúspechu.
To je zle isť aj dole nie to hore.