Tunel spolatneny byt nemusi, cely usek moze byt aj ako nespoplatneny (podobne ako kratky usek za RK do Besenovej). Skor je problem , ze by sa musel vybudovat privadzac zo Strecna do Visnoveho, co by asi lacnejsie nevyslo
vlak zo Strecna do Vrutok je lacnejsi a mnohi maju listok zadarmo...ostatni s radostou ten Polom navstivia ak tam bude normalna cesta ako kedysi tak ziadnu cyklotrasu netreba...bola tam metrova krajnica a ten kusok clovek preletel za par minut...
ked bude hotovy tunel a to pocitam ze ho dokoncia skor ako tuto cyklotrasu tak tych aut bude isto menej...neviem kolkokrat si siel po starej ceste zo Strecna do Vrutok abo opacne ale pocitam ze ani raz...ked vyhodia tie retardery, bude poriadna krajnica tak to bude normalna cesta ako kazda ina...je to tam same odpocivadlo cize kto sa nebude citit moze si pockat...ale jasne mame tu velkych cykloaktivistov aj zupana cyklistu zo Smeru tak podme minut 6 mega...na konci to bude zrazu 2x viac a dokoncit to bude treba no lebo to bude z fondov...
Tak horsie vyuzitie eurofondov si samozrejme predstavit viem aj ja ale zas v okoli Ziliny a Martina si viem predstavit aj o cosi lepsie. katko ja by som to radsej projektoval, na tie skaly nad vodu by ma tazko niekto dostal.
Pri vedeni cyklistov po I/18 by samozrejme nestacilo iba presmerovat tranzit na dialnicu (co bude trocha problem) ale bolo by potrebne aj zrusit trojpruh, rozsirit krajnice alebo vyznacit pruhy a na par miestach upokojit dopravu.
Tunel spolatneny byt nemusi, cely usek moze byt aj ako nespoplatneny (podobne ako kratky usek za RK do Besenovej). Skor je problem , ze by sa musel vybudovat privadzac zo Strecna do Visnoveho, co by asi lacnejsie nevyslo
Pre info, ten usek nie je dialnica. Dialnica zacina po tej odbocke kde sa aj nachadza znacka dialnice. Do tej znacky plati 90km/h.
dnes som siel narychlo na anakondu.hore ma uz zastihol dazd.skoda mal som v plane otocit to viac krat.tento rok som tam bol prvy krat je to uz poriadne vyjazdene
dnes som siel narychlo na anakondu.hore ma uz zastihol dazd.skoda mal som v plane otocit to viac krat.tento rok som tam bol prvy krat je to uz poriadne vyjazdene
Bolo tam sucho, či dosť blata? Stromy tam nie sú cez trail? Nebol som tam ešte a plánujem v najbližšom čase.
No mna dazd stihol akurat na tej rubani a potom uz dole vo Visnovom regulerne prsalo.. Inak to Teba som stretol na zaciatku Visnovskej doliny?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
katko ja by som to radsej projektoval, na tie skaly nad vodu by ma tazko niekto dostal.
Pri vedeni cyklistov po I/18 by samozrejme nestacilo iba presmerovat tranzit na dialnicu (co bude trocha problem) ale bolo by potrebne aj zrusit trojpruh, rozsirit krajnice alebo vyznacit pruhy a na par miestach upokojit dopravu.
Pre info, ten usek nie je dialnica. Dialnica zacina po tej odbocke kde sa aj nachadza znacka dialnice. Do tej znacky plati 90km/h.
Bolo tam sucho, či dosť blata? Stromy tam nie sú cez trail? Nebol som tam ešte a plánujem v najbližšom čase.
No mna dazd stihol akurat na tej rubani a potom uz dole vo Visnovom regulerne prsalo.. Inak to Teba som stretol na zaciatku Visnovskej doliny?