Prosim o pomoc pri vybere prilby pre "nenarocne dieta" chlapec ( nie nieje moje) ...
Co poviete na tuto prilbu od renomovaneho vyrobcu ? copyrightwww.profirad.de www.profirad.de
Lebo ta istá je aj bez mips lacnejšia, Abus je super, keby mám dieta tak ma na hlave Abus, Smiley napríklad ta stala 35,ale je s kokodylmi no sedela každému decku čo si pamätám
Jaj vlastne to mips to je tá škrupina proti otrasom mozgu? Tak taze je ešte drahšia, ta bez toho mips stojí 50-55€. Tie detské vzory sa mi nepáčia, jednofarebné mam radsej sú krajšie, ale sto ľudí sto chutí. Takze asi to bude ono, zohnat ju pod 50 by bol asi zázrak.
Ano, mips je ta tehnologia tej zlej vystelky ... Inak ako tak kukam ich Web tak aj tá smiley sa už robí jednofarebna, stále v dvoch veľkostiach ak máš trpezlivosť, chod mu vyskúšať aj tu, je to lacnejsie, nie že by ťa youn nebla dobrá, neodhovaam ťa ale ak chceš ušetriť ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
U nás by mu podľa pocitov pri skúšaní mala sedieť úplne každá. Aspoň tak to malý hovorí