bude retro tyzden maju mat koukou-koukou, tak som zvedavy, ked to bude to co predtym berem krabicu snad budu aj nalepky inak deva za 17 centov jak zadarmo, bezne 0,35 v bille aj 0,50
presne toto, kurna len teraz kukam ze to v lidli ma +5g a iného vyrobcu, to nebude take ako kedysi . ked sa nieco prestane vyrabat a potom sa to niekto snazi napodobnit tazko cakat retro chut
kočka na letáku, čo drží to kladivo nevyzerá, že by ho udržala dlhšie ako pár sekúnd, tak akurát na odfotenie
vrtáky máte niekto odskúšané, akej sú kvality? kameň, pórobetón a tehla je trochu zvláštna kombinácia, tým kameňom asi myslia nejaký ten sádrovec... nevŕtali ste s nimi (z minulých akcií) niekto do betónu?
žiadna retro chuť všetko má len retro obal.. btw napr kofolu 2L teraz v inom ako retro obale snáď ani nejde kúpiť
to si pamätáte na chuť spred povedzme dvadsiatich rokov??? všetka česť!
kto používate klasické mydlá, majú dvojaké - šeřík a s norkovým olejom, kúpil som vlani, keď bolo retro prvýkrát a sú dobré, za tú cenu sa oplatia veľmi. no a pollitrovka myslivca, no nekúp to za 4 éčka:-D
kto používate klasické mydlá, majú dvojaké - šeřík a s norkovým olejom, kúpil som vlani, keď bolo retro prvýkrát a sú dobré, za tú cenu sa oplatia veľmi. no a pollitrovka myslivca, no nekúp to za 4 éčka:-D
to ani moc nie, ale u kopu veci sa daju najst stare obaly so zložením
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.tchibo.sk/bicykle-doplnky-na-bicykle-t400065729.html Inac kazdu chvilu maju dopravu zdarma.
ked vidim ten vyber, tak asi tak za 3 chvilky
vrtacie / sekacie kladivo 1050W 3J
80 cm vrtaky
vrtáky máte niekto odskúšané, akej sú kvality? kameň, pórobetón a tehla je trochu zvláštna kombinácia, tým kameňom asi myslia nejaký ten sádrovec... nevŕtali ste s nimi (z minulých akcií) niekto do betónu?
Máš to na jedno použitie tie vrtáky. Sused má príklepku z Lidla a ak chce do betonu vrtať tak si príde požičať moju Dewaltku
to ani moc nie, ale u kopu veci sa daju najst stare obaly so zložením