kimlo - svetla vyska je cca 5 cm...cim nizsie tym sa menej unavis... a na asfaltovu hradzu to staci... a to prepruzenie je u kolobeziek naozaj problem... dobre a drahe pruzia menej, horsie lacaky viac.... preto som po testovani ramu pridal este do zadnej stavby vystuz..
Aj si to nejako prepočítaval? Lebo pri jazde na kolobežke dochádza k cyklickému namáhaniu, čo by mohol byť časom problém. Inak pekná práca, nech dlho slúži
Akou rychlostou sa na tom "jazdi"? Dajme tomu, ze ked na cestaku ides 30 km/h, tak na tomto pri rovnakych tepoch ides kolko km/h? A nepretazuje sa tym ta noha ktorou sa odrazas abo striedas?
kimlo - svetla vyska je cca 5 cm...cim nizsie tym sa menej unavis... a na asfaltovu hradzu to staci... a to prepruzenie je u kolobeziek naozaj problem... dobre a drahe pruzia menej, horsie lacaky viac.... preto som po testovani ramu pridal este do zadnej stavby vystuz..
nebolo by lepsie keby bola ta zadna vzpera posunuta o jeden stupienom viac dopredu? to len taka otazka. a ako je to robene je to "obalovany" polystyren karbonovou foliou?
Jezus..noha sa musi striedat... a rychlost je odhadom o tretinu - stvrtinu nizsia nez na biku... u mna je mierne rychlesie tempo na kolobezke cca 20km/hod na bicykli tak 25 -27km/hod. Atleti na preteku v pohode kruzia okolo 30km/hod...
A odporucam vyskusat kazdemu kto ma, alebo mal problemy s chrbatom...kolobezka vdaka svoju symetrickemu pohybu a striedaniu predklonu a vyrovnavaniu chrbta pri kopani dozadu posiluje priecne brusne a chrbtove svaly ktore podporuju chrbticu...ale viem je to OT..takze viacej v teme "kolobezky a veci s tym suvisiace" ...
a to petrik...nie, su to narezane hotove rury spajane karbonovymi vlaknami (a vnutornymi vystuzami)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nebolo by lepsie keby bola ta zadna vzpera posunuta o jeden stupienom viac dopredu? to len taka otazka. a ako je to robene je to "obalovany" polystyren karbonovou foliou?
A odporucam vyskusat kazdemu kto ma, alebo mal problemy s chrbatom...kolobezka vdaka svoju symetrickemu pohybu a striedaniu predklonu a vyrovnavaniu chrbta pri kopani dozadu posiluje priecne brusne a chrbtove svaly ktore podporuju chrbticu...ale viem je to OT..takze viacej v teme "kolobezky a veci s tym suvisiace" ...
a to petrik...nie, su to narezane hotove rury spajane karbonovymi vlaknami (a vnutornymi vystuzami)
Originál alebo replika?
http://www.aliexpress.com/item/HOT-Sale-Wholesale-2016-Newest-painting-black-white-carbon-frame-Road-Bicycle-Frameset-48-51-54/32650844241.html
Ráfiky by pasovali ale peniaze už neostali