myslis objektiv ako taky alebo cely ten vystupeny pas hore? v puzderku to take strasne hadam nebude hl ze foti velmi dobre a konecne budu normalne fotky z vyjazdov..
haha PhilJ uz som odbalil novy telefon, hadaj co ? na rohu je tuknuty, mna asi je.ne, zas cakat 2 tyzdne na vratenie love , novy mobil kupujem uz mesiac a pol
nech sa paci mp3.sk, mam take tusenie, telefon bol na predajni uz vcera, tak som tam bol nech mi ho daju, baba za monitorom vravi typkovi, to je ten nexus nie co si pozeral, typek sa zhacil a ze. telefon bude pre vas prichystany zajtra (dnes), podla mna si ho vecer ten zamestnanec pozeral a tukol ho alebo mu padol, nechcel mi ho dat ze az zajtra, samozrejme dnes tam nebol. tak som zdrhol z roboty, prisiel tam prebral telefon na predajni kukol rychlo displej a hlinik zo zadu, kedze som "zdrhol" ponahlal som sa s5. pri blizsom prezerani je pravy horny roh obity a na zadnej strane mierny skrkanec co neni az tak hrozne, skor ma trapi ten roh kedze je to hlinik a cierny tak strieberny tukanec celkom taha oci äaspon mne ked je novy) kolegovia ze kasli na to ze to je nic, neviem ako sa zachovat predsa len nebol lacny co by ste robili vy? najhorsie ze tu gray farbu nikde nemaju v svk shopoch..pridam foto
Pre kazdeho co uvazuje o apgrejde na win 10 na lumiach: Nerobte to. Hroza a des... Nedotiahnute veci, telefon nepredvidatelne zerie baterku a niektore aplikacie su brutalne nestabilne oproti w8
Presne ako píšeš. 8 fachčí úplne parádne. Luki prešiel na 10 a ...
... Dokonca čo mi je úplne divné, že niektoré aplikácie napr.aj HereDrive+ nepochopiteľne prestala W10 podporovať
Dá sa LED-blesk vo smartfounoch zapnúť bez toho, aby sa zároveň nahrávalo video? Dá sa to nejako poriešiť v nastaveniach alebo je na to nejaká appka? Alebo je to nemožné?
Podarilo sa mi prasknúť zadné sklo neviem ako cestou z BA som mal mobil vo dverách a prídem do BB a mobil prasknutý, tak čakám na nový kryt z UK dúfam že príde čím skôr
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit:foto
... Dokonca čo mi je úplne divné, že niektoré aplikácie napr.aj HereDrive+ nepochopiteľne prestala W10 podporovať
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight&hl=sk