Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Pracovne povinnosti ma teraz zaniesli do Ciech, a tak som sa rozhodol navstivit aj chlapcov v Plzni. Super chalani a stravil som tam naozaj krasne chvile. Samozrejme to skoncilo aj povozenim sa na roznych typoch kolobeziek. Najprv som si skusil Kostku Racer a potom nejake Mibo, konkretne GT, Revoo a aj Mastra. Poprosil som aj o jazdu na KB RaceMax 28". Domov som siel stastny. Fakt ma stve, ze tu nemame takych "blaznov". Utahovali si, ze to caka na mna. No to sa teda este nacakaju. S Vaskom sme prebrali rozne typy kolobeziek, ich vyhody a nedostatky. Podobnu temu som mal aj s jednym aktivnym pretekarom. S akym vysledkom? Treba mat viac druhov kolobeziek.
Este stastie, ze si to nepovedal dopredu. Zacinam mat taky nezdravy (okrem kasla a mozno aj inych casti tela) pocit, ze by sa mi zisiel ram RaceMax 28/20 a v cechach je urcite vacsia sanca, ze by sa ti nejaky priplietol do cesty
Nevedel som to dopredu, rozhodol som sa v piatok rano, lebo som musel ist z Prahy do Plzne, tak som to spravil. Ja nepotrebujem viac kolobeziek, ale taky KB RaceMax 28 ma oslovil asi najviac. To Mibo je OK, ale aj ked nie som gramar, tak ich ramy su strasne tazke. Siel som aj na Kostke, celkom vysperkovanej a jazda bola . . . no ako na Kostke. Pre mna take neutralne.
Tak nakonic mi dnes uplne "stacilo" 4,5 km z roboty a 4,5 km zase vecer do roboty... rano zima, fukalo... ja len tak na lahko s predchadzajuceho ... este ze som nasiel aspon ciapku pod prilbu v ruscaku... :/
ale aspon som nahodil na blackbirda trosku sirsie pneu s 1,3" Kojakmi. Predsa len tie uzucke cestne plastovky su skorej na hradzu ako sa motat po chodníkoch...
Chalani poplaaaach, dnes som si na FB pisal s jednou babou- nadejnou kolobezkarkou z Bratislavy, ktora sa ozvala s tym, ze potrebuje kolobezku s odpruzenou vidlou, ale potom definovala, ze chce jazdit s malym psikom, ktory bude behat popri nej a preto po zemi, mimo asfalt, ci beton ale vlastne po rovine. Ponukol som jej, ze si moze skusit moje dve kolobezky. Ako je na tom moj kamarat s odpruzenou vidlou? Uz si ju prestaval na pevnu? Mali by sme babe pomoct.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nema nahodou v nedelu prsat? Predpoved je zatial blba.
Ako to vyzera so zajtrajsim vyjazdom ?
Nevedel som to dopredu, rozhodol som sa v piatok rano, lebo som musel ist z Prahy do Plzne, tak som to spravil. Ja nepotrebujem viac kolobeziek, ale taky KB RaceMax 28 ma oslovil asi najviac. To Mibo je OK, ale aj ked nie som gramar, tak ich ramy su strasne tazke. Siel som aj na Kostke, celkom vysperkovanej a jazda bola . . . no ako na Kostke. Pre mna take neutralne.
ale aspon som nahodil na blackbirda trosku sirsie pneu s 1,3" Kojakmi. Predsa len tie uzucke cestne plastovky su skorej na hradzu ako sa motat po chodníkoch...
a ta prezyvka nebol moj napad...ale zapacil sa mi ..
a ta prezyvka nebol moj napad...ale zapacil sa mi ..
Motorky nepoznam. Pre mna je Blackbird jedine toto: https://www.google.sk/search?q=sr-71&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sk-sk&client=safari&gfe_rd=cr&ei=yDEdV7iOGbLs8wfjvZnADA#dlnr=1&gfe_rd=cr&imgrc=Wum7VUJPPuGcEM:
Ostatne je len imitacia nazvu
SR71 sa uz s nazvom opicilo,resp drozdilo...