...caute, nikde som to tu nenasiel, preto zakladam nove vlakno. Viete mi poradit niekde na Slovensku seriozny servis brzd AVID? Mam problem s nevracanim sa piestikov. Brzdy som rozobral, ocistil som piestiky, tesnenie, strmen, odvzdusnil ale piestikom sa aj tak nechce vracat . Som zufaly. Nejake napady?? Dakujem vopred.
Ja mám v Avidoch tiež už 4 roky tú istú brzdovú kvapalinu. Zatiaľ som iba raz odvzdušňoval pri prvej výmene doštičiek. Ak to brzdí dobre, tak by som ju nemenil. V uzavretom systéme podľa mňa veľa vzdušnej vlhkosti neprijme, žeby bolo riziko jej uvedenia do varu pri nejakom šialenom brzdení.
Ak by som sa rozhodol kvapalinu vymeniť, tak by som brzdy v žiadnom prípade nerozoberal, iba by som starú kvapalinu vytlačil novou. No a čo, že v tej novej budú zamiešané nepatrné zbytky starej! Nebudem predsa kvôli tomu zbytočne meniť tesnenia, ktoré tesnia.
Nazdar hosi ... Mam problem s tymi sk..venymi avidami ... Tentokrat ma zaseklo v lese. Zadne koleso zostalo zaseknute. Vytiahol som platnicky vybral s dosiel domov bez zadnej brzdy kebo ked som to roztiahol robilo to stale to iste. Brzdy boli zavzdusnene tak som to siel dnes urobit a nastal dalsi problem. Kvapalinu som sa rozhodol vymenit celu tak som vytiahol staru novou to trocha precistil od spiny. Teraz mam problem natiahnut tam novu DOTku. Na jednej strane striekacka aj na druhej nestlacis striekacku ani keby co bolo. Uvolnil som hadicku prefukol vsetko ide namontujem striekacka na packu stlacam nic. V com by mohol byt problem? Som z toho na nervy.
Dám to sem, aj keď Elixiry R nejdem servisovať, ale som ich vyhodil do koša. Zadná sa po 3 rokoch začala zavzdušňovať, vymenil som tesnenia na strneni. Teraz vo februári bajk bol v pivnici a pozerám: kotúče "privarené" k doskám, strmeň som z kotúča musel uvoľniť veľkou silou, na páke okolo nastavovacieho krúžka kopec "peny". Musela tam vytiecť brzdovka alebo čo. 5 rokov po kúpe. Už viem prečo značka Avid skončila...
Ito: praveze ani nemam problem. Su to AVID elixir 5 (2012). A som bol presveceni o tom ze kym nebudem mat pocit ze uz to nebrzdi ako ma tak sa ich (az na vymenu dosticiek) nebudem venovat. Az servisak ma tak trosku zarazil tym ze ked sa nemeni kvapalina tak sa vyzere tesnenie.
Ja som teraz v po troch dal menit v Elixiroch 7 kvapalinu. Ani nie tak koli kvapaline, ale potreboval som na zadnej hadicu vymenit, tak som nechal aj prednu preplachnut. Brzdy po vymene funguju a problem nie je.
A to ta stara dotka co tam bola mala uz celkom dost. Dve jari po sebe som z tych brzd odpustal trochu dotky, lebo jak sa nacucala vlhkosti cez zimu tak pritlacila platnicky ku kotucom.
Takze aby som to zhrnul, asi nie je na skodu tu DOTku pravidelne menit, ale ked to par rokov nespravis, nis sa nestane. Aj (moje) auto ma predpisanu prvu vymenu az po troch rokoch a potom kazde dva. A aj to skor len koli bodu varu ako pisal LTO.
Inak to je celkom zaujimava informacia .. ja totiz bajk v pivnici neskladujem, je v normalnych podmienkach. DOTka pri absorbovani vlhkosti nabera objem, v pivnici, kde moze byt dost znacna vlhkost (vacsia ako vonku) taketo skladovani narobi Avidom zjave velky problem, kedze tie taperbore packy maju velmi maly priestor na vyrovnavanie objemu. Guide presli na povodny system, ako mali prve Avid brzdy, kde je vyrazne viac miesta v nadrzke. No a ked napucana kvapalina uz nema kam piestik tlacit (samozrejme takto zatlacene dosticky na kotuc korozivne s vlhkostou sa pekne zlepia dohromady), tak prerazi tesnenia a tym tie brzdy vlastne znici. Voda je previt, ked sa zacne tlacit von... Shimano ma olej, tak tam sa moze v pivnici skladovat . Mne z tohto vyplyva jednoznacna vec ... neskladovat bajk vo vlhkej pivnici. Brzdy, to je len jedna vec, dalsie su pneumatiky, loziska, spoje po celom bajku vratane niplov, atd.
Ja si myslim ze v jeho pripade to ale asi bola kombinacia este niecoho, nie len vlhkosti. Mozno vymenil nespravne tesnenie a poskodene bolo niektore ine? Mozno tie co vymenil boli zle alebo nieco poskodil pri vymene? Mozno tam po vymene dal moc dotky?
Lebo z toho co on opisuje musel ten objem narast celkom vela. Mne spravidla za celu sezonu+zimnu pauzu nanucla tolko vlhkosti, ze dosticky na jar suchali ale pakou sa este dalo trochu hybat.
Tuna http://www.fuchs-oil.cz/index.php/automotive/brzdova-kapalina.html pisu, ze "Malé množství vlhkosti může být absorbováno skrz pryžová těsnění a hadice (ve skutečnosti skrz každý materiál kromě kovu a skla)" .. starsie Avidy mali na packach dierku, tak keby nabralo privela vlhkosti, tak tade pretecie, tie taperbore neviem, asi su uplne uzavrene
Ahojte, ja mám Avid Juicy Three a predná páčka pri stlačení asi tak do tretiny nemá žiadny účinok... Asi to budú tie tesnenia, ako som sa dočítal predtým... Neporadíte nejaké nové brzdy, alebo budú aj v kamennom servise mať tie tesnenia?
A potom brzdia normalne ? Mas zjazdene dosticky , alebo nie, su nove ? Ak plati ano + ano , tak vymenit dosticky, alebo doplnit kvapalinu. Tesnenia na to su.
No práveže som bike kupoval v septembri a pri 187/65 sú doštičky ako nové... Vlastne ja brzdím viac zadnou... Ale bol som na technickom zjazde blízko Rače a keď som zišiel dolu, tak jednoducho sa toto stalo... Ale čítal som, že tie Avidy naozaj za moc nestoja, čo sa týka servisu... Oplatí sa opravu? Ak by sa v budúcnosti nič podobné nestalo, tak jednoznačne áno, bohužiaľ sa toho obávam a preto zvažujem nejaké Shimano brzdy... Čo myslíte?
Hmm, neviem ti v tomto poradit takto od klavesnice. Jazdil som Juicy 7 aj stary model 3ky, ziaden problemy som nemal, potom Avid Code, tam sa casom napucalo tesnenie v packe, ale inak bez problemov, a 7 rokov jazdim prvu verziu Elixir CR Mag. Bez vymeny tesneni. Nejake drobne muchy to ma, ked sa tam dostane vzduchova bublina. Jedine Avidy co mali problem (s tesneniami), na ktore nadavalo vela ludi, boli dake CR alebo R verzie. Naopak , kedysi som zaznamenal u ludi spustu problemov so Shimano brzdami /tie mali naopak take problemy, ktore Avid ani nikdy nemal - namatkou praskajuce piestiky/. Ale zo skusenosti uz viem, ze niektore veci, ktore ja za problem nepovazujem u niekoho vyvolava dojem , ze brzda je nepouzitelna. Asi mas v prasiatku malinku vzduchovu bublinu, tipoval by som. Ak teda ti netecie brzda ani na packe, ani na prasati. Tak to postaci proste odvzdusnit, mozno preplachnut celu brzdu a dat novu kvapalinu.
Inak modelov brzd je tolko, hlavne u Shimana, ze delit brzdy na dobre a zle podla znacky je kontraproduktivne. Shimano malo a ma aj brzdy, ktore su top, ale spusta modelov (hlavne lacnejsich) stoja za staru backoru. Ja osobne napriklad radsej, nez sa mi brzda trochu zavdusni /s tym sa jazdit da/, nez aby mi praskol piestik
Máš pravdu, rozhodol som sa, že vo štvrtok to dám do servisu a aj mi vytiekla kvapalina z teleskopickej sedlovky, tak nech to už spravia naporiadok. Ďakujem za radu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by som sa rozhodol kvapalinu vymeniť, tak by som brzdy v žiadnom prípade nerozoberal, iba by som starú kvapalinu vytlačil novou. No a čo, že v tej novej budú zamiešané nepatrné zbytky starej! Nebudem predsa kvôli tomu zbytočne meniť tesnenia, ktoré tesnia.
A podľa návodu máš tlačiť kvapalinu do strmeňa...
Ja som teraz v po troch dal menit v Elixiroch 7 kvapalinu. Ani nie tak koli kvapaline, ale potreboval som na zadnej hadicu vymenit, tak som nechal aj prednu preplachnut. Brzdy po vymene funguju a problem nie je.
A to ta stara dotka co tam bola mala uz celkom dost. Dve jari po sebe som z tych brzd odpustal trochu dotky, lebo jak sa nacucala vlhkosti cez zimu tak pritlacila platnicky ku kotucom.
Takze aby som to zhrnul, asi nie je na skodu tu DOTku pravidelne menit, ale ked to par rokov nespravis, nis sa nestane. Aj (moje) auto ma predpisanu prvu vymenu az po troch rokoch a potom kazde dva. A aj to skor len koli bodu varu ako pisal LTO.
Lebo z toho co on opisuje musel ten objem narast celkom vela. Mne spravidla za celu sezonu+zimnu pauzu nanucla tolko vlhkosti, ze dosticky na jar suchali ale pakou sa este dalo trochu hybat.
Inak modelov brzd je tolko, hlavne u Shimana, ze delit brzdy na dobre a zle podla znacky je kontraproduktivne. Shimano malo a ma aj brzdy, ktore su top, ale spusta modelov (hlavne lacnejsich) stoja za staru backoru. Ja osobne napriklad radsej, nez sa mi brzda trochu zavdusni /s tym sa jazdit da/, nez aby mi praskol piestik