Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
Hades (1985) Commodore 64Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Unravel: Official Story TrailerOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
netvrdim ze stratili, ale ze v dnesnej dobre hrat NOVE hry ktore sa tvaria ze su retro ma absolutne nebavi. Tymi "indie" nezmyslami s lacnou grafikou (supermeatboy, VVVVVV a pod) je zahlteny cely Steam - niekto ma mozno dobry napad na hru, ale nema cas/peniaze, tak tam drbne "grafiku za 5 eur" a tvari sa aka to je retro hra.
Limbo bolo super hra na urovni. Tie ostatne spominane su proste nizkorozpoctovy odpad ktory autori nedokazali dostat na profesionalnu uroven.
Luthy ten Unravel som uz aj pozeral, ale odradil ma Origin. Ten som strpel len kvoli Mass Effectu 3
...ok, ale mojich je len tak 25 hodin cca, zvysok su deti
A ked prejdes Ori na menej ako 100 zivotov na normalnej obtiaznosti, tak ti tu hru preplatim, ok ?
....alebo dajme 200, necha mas aspon trochu sancu
...uz su to moc zdlhave hry na dnesnu uponahlanu dobu.... to su hry pre studentov co nemaju co robit