Ako pise Hack3r, ak nemáš kupnopredajnu zmluvu alebo hodnoverny dôkaz že si mu zaplatil tak mu to zavez osobne a zober aspoň dvoch kamarátov. Inak môžeš skončiť bez rámu aj €ciek.
Vážený pane, s panem Smutným jsem v kontaktu a naprosto korektně s ním komunikuji. Navíc pokud si přečtete inzerát, kde rám prodávám, tak tam není o jakékoli značce zmínka.
Pan Smutný má na výběr jestli si nechá poslat peníze zpět nebo se spolu domluvíme na ceně.
S pozdravem.
takze p. SVATON ma toho na rovasi dost,takze dostal par mailov priamo od vyhradneho dovozcu pre EU ktory zastupuje fy CERVELO ohladom obohacovania sa predajom fake/napodobenin, ci nechce mat problem. Takze s tymto clovekom by uz nemal byt problem,ak nechce byt stihany za podvod.
Jouzie takze peniazky si vypytaj formou vratenia IBAN prevodom a jemu zasli ten jeho ATRAPA ram: predtým si ho ofot detailne, aby si bol kryty, dovod vysvetlovat nebudeme
ako pise EDO=bikejoring: ten fuji za tie prachy stoji,tie ramy su krasne: Lubik taky jeden pekny vlastnil a predal ho môjmu kolegovi odporucam ho
kde si kupoval? bazar? chlapci ste ho riadne pomotali, chudak dnes sa uz mohol bajkovat :)
...vôbec nie je chudák ...chudák by bol , keby sa bol na tom fejku prizabil. Tak si nechal poradiť, a môže ďakovať chlapom z fóra , že mu ušetrili kopec problémov a jeho peniaze...fejky VŠETKY stoja za hovno.
Ramon1 zas má chytas za slovíčka , dobre vies že som to nemyslel v zmysle chudák doslovne, čítal si môj prispevok potom? Zacitujem: "ostatni to zistili, namieste sa im podakovat, ze ti mozno usetrili zdravie a peniaze urcite "....o5 si napísal po mne to čo ja, len inými slovami
JAHMANsvk...v pohode , príspevok tento aj ostatné z mojej " dielne " sú stále humorne ladené. Som rád , že ste mu poradili. Ja som sa " zbačil " neskoro , ináč by som mu poradil to čo vy. Na všetky fejky mám rovnaký názor...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pan Smutný má na výběr jestli si nechá poslat peníze zpět nebo se spolu domluvíme na ceně.
S pozdravem.
--
Zdeněk Svatoň
+420 775 02 70 95
www.lyzejete.cz
www.euroski.eu
takze p. SVATON ma toho na rovasi dost,takze dostal par mailov priamo od vyhradneho dovozcu pre EU ktory zastupuje fy CERVELO ohladom obohacovania sa predajom fake/napodobenin, ci nechce mat problem. Takze s tymto clovekom by uz nemal byt problem,ak nechce byt stihany za podvod.
Jouzie takze peniazky si vypytaj formou vratenia IBAN prevodom a jemu zasli ten jeho ATRAPA ram: predtým si ho ofot detailne, aby si bol kryty, dovod vysvetlovat nebudeme
ako pise EDO=bikejoring: ten fuji za tie prachy stoji,tie ramy su krasne: Lubik taky jeden pekny vlastnil a predal ho môjmu kolegovi
...vôbec nie je chudák
canopus
uz len keby fotka bola aspon taka dobra ako bike
ani zivot nie je taky zly, ako sa obcas moze zdat.