V roku 2016 bude náš maratón opäť niesť meno ŠKODA Svätojurský MTB maratón. Hlavnou novinkou tohto ročníka je pridelenie štatútu Majstrovstiev Slovenska v XCM. Aj z tohto dôvodu sa pre vás snažíme pripraviť kvalitné podujatie, veď napokon toto bude už 10.ročník. Trate pre tento rok ostávajú rovnaké ako minulý rok, ak nenastane nejaká kalamita. O novinkách a podrobnostiach tohto ročníka vás budeme informovať na novej stránke podujatia a samozrejme tu na fóre mtbiker. Tešíme sa na vás 30.apríla 2016.
Pre nedočkavých je už spustené aj prihlasovanie. Podrobnosti nájdete na našej stránke.
ak borec co bol dnes 4ty tam mohol stat 40minut pred startom mozu aj vsetci ostatni... a ak velmi nechcu vychladnut mozu tam tocit nohy na valcoch ako jeden z juniorov
Nebudem to komentovať. Evidentne si nepochopil o čo mi išlo...
mna nasralo ze mi neostalo jedlo (lebo organizator objednal len 800 porcii a ucast bola ved viete aka lebo tou sa vsetci chvalia) a ze pivo bolo alkoholicke
takze som sa ani nenajedol ani nenapil
diky
Ja som si chcel dat ktatku a porovnat z minultm rokom . A odstal som si 40min pred startom v druhom rade a asi sa to aj oplatilo. Doteraz som bol v tom ze ked prejdes startom tak ti to chyti cip a odvtedy sa to pocita ale dnes som zistil ze to tak nieje . Oproti minulemu roku zlepsenie o 16min a ,, bedna,, sa tesim z toho ako male decko
Ked sme stali na starte cca uz asi 15min tak jednej babe zacala fucat guma a mala bezdusaky a ani sa nepohla ,mlieko zalepilo dofukala a za 10 min znovu, celkom zvlastne. A potom vyhrala vo svojej kategorii a este myslim ze bola aj v sl.pohoai vitazkov
Pretek super... jedlo sa dalo. Pocasie na vybornu...
K tomu radeniu na starte... idealne riesenie nie je... ja osobne by som sa do VIP zony asi nedostal kedze som isiel ten to pretek po 8 rocnikoch opat a dohadovat sa na prezentacii kde ma maju zaradit lebo nejaky pretek som bol na druhom alebo prvom mieste je trosku mimo. Je to zvyk na nasich maratonoch... odstal som si 30min pred startom radil som sa z predu a este dvoch som pustil pred seba. Cele je to len o povahe pretekara
urcite to mera cas od ostatnych nie ??? ved preto tam je ten koberec pri starte... aj sme sa tam hore vozili a chalan nam hned povedla davajte pozor lebo vas to pipne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/andrej.krocka/media_set?set=a.10206140993825324.1073741829.1277712249&type=3&pnref=story
Pecka našiel som sa (y)
Nebudem to komentovať. Evidentne si nepochopil o čo mi išlo...
takze som sa ani nenajedol ani nenapil
diky
Ale kedze som vyhral bike v tombole tak ma to vobec netrapi
pretekoch nedostal
K tomu radeniu na starte... idealne riesenie nie je... ja osobne by som sa do VIP zony asi nedostal kedze som isiel ten to pretek po 8 rocnikoch opat