Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
okolo Sipu je prijemne pojazdenicko...Lubo tecie este na Podsipe voda ? -aby som v nedelu zbytocne moc nebral z domu na Sip...
Vcera s Ja?No!m lenna medvedej plantazi
včera po maratonskej na diel a s5 cez pajtu do malatinej,dolu do pucova a cez vendelína na brezovec,dolu do knažej a cez zaskalie do dk.
48,7km/2h53/1342vm
sobota pred pobednou jedna lepsia sichta: Stankovany(Mociar-travertin) -Podsip -Zaskov a poza vodu domov. Na Podsipe voda este zatial funguje(zadarmo).
na obed sme si dali s Lubik_DK cez jasenovu tri chotare,studničná-brestova-pod choč do vyšného-leštiny a po cervenej cez vendelína na krnáče a brezovec...
3h04/42,2km/1171vm
aj po daždi všetko zjazdne, po lukach sucho, na severných stranách ešte podmočene ale dalo sa, ani sme neboli moc zababraný.
a na záver stretávka z rodinkou na námestí,Matej už skúša SLRko
dneská super povozenie najprv so Zuzkou a potom so zihadlo 5. Najprv sme začali v Porube, v Zábreži do ľava na zvážnicu, po hrebeni na 4 chotáre. Potom do Komjatnej, cez Brestovú popod Choč do Vyšného Kubína, odtiaľ do Leštín, v nich rovno hore a obkročmo po hrebeni cez Edkov Singlík na Vendelína a cez Krnáč dom. No pecka. ďakujem za skvelé povozenie. 43km / 1300vm / 5h lážo plážo ***** tempom
velmi rád,
dnes som sa nechal vyhecovat vaším včerajším výjazdom a tiež by som prispel k tunajším spojovačkám
šiel som klasika na holu ku koliesku potom po modrej smerom na revišné. keď som prišiel na najvyššiu zákrutu s posedom kde sa cesta stáča už do revišného. za posedom dalej na západ je chodník(ide popod starí smrek,ktorí je ešte na lúke a vchádza za ním do hory- na foto rovno za bikom) na prvých stromoch pri vchode do lesa oranžový štvorec. chodníkom prídeš na hrebienok po ktorom ide lesná cesta. za ňou pokračuje chodník smerom na sever. po vrstevnici sa dá dostať nad istebniansku dolinu rovno na sever od mackova (foto) a už sa len stačí zviesť ku plynu a následne na asfalt. sa mi to zdá lepšie ako cez ten potok.
ps:sorry že takto ale nemám gps mašinku
ešte som chcel zareagovať na to čo napísal zihadlo 5.
cesta ide presne ako si vyznačil žltou. nakoniec ju vidno aj na tej poslednej satelitfoto. tiež tam vidno aj cestu, ktorá ide z polianky medzi kunovom a soliskami - niekedy tam bola les.škôlka či čo.
sme sa tam kedysi v tridsiatompátom stratili s Lubik_DK
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vcera s Ja?No!m lenna medvedej plantazi
48,7km/2h53/1342vm
3h04/42,2km/1171vm
aj po daždi všetko zjazdne, po lukach sucho, na severných stranách ešte podmočene ale dalo sa, ani sme neboli moc zababraný.
a na záver stretávka z rodinkou na námestí,Matej už skúša SLRko
a tie oblaky nádherné - no radosť žiť
dnes som sa nechal vyhecovat vaším včerajším výjazdom a tiež by som prispel k tunajším spojovačkám
šiel som klasika na holu ku koliesku potom po modrej smerom na revišné. keď som prišiel na najvyššiu zákrutu s posedom kde sa cesta stáča už do revišného. za posedom dalej na západ je chodník(ide popod starí smrek,ktorí je ešte na lúke a vchádza za ním do hory- na foto rovno za bikom) na prvých stromoch pri vchode do lesa oranžový štvorec. chodníkom prídeš na hrebienok po ktorom ide lesná cesta. za ňou pokračuje chodník smerom na sever. po vrstevnici sa dá dostať nad istebniansku dolinu rovno na sever od mackova (foto) a už sa len stačí zviesť ku plynu a následne na asfalt. sa mi to zdá lepšie ako cez ten potok.
ps:sorry že takto ale nemám gps mašinku
cesta ide presne ako si vyznačil žltou. nakoniec ju vidno aj na tej poslednej satelitfoto. tiež tam vidno aj cestu, ktorá ide z polianky medzi kunovom a soliskami - niekedy tam bola les.škôlka či čo.
sme sa tam kedysi v tridsiatompátom stratili s Lubik_DK