nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Inak pekne je ze sa sagan naucil tak rychlo opravit defekt, aj ked je uz 7 rokov mimo mtb.
Myslis opravu vymenou predneho kolesa v depe?
a to sa mu fakt chcelo slapat peso do depa?
inak by ma zaujimalo, ci aj pod jeho brutalnym vykonom sa hupe ten jeho brain tlmic
neviem co sa smejes, ved oprava defektu by kludne mohla byt aj vymena celeho biku
ved tak sa dnes aj auta opravuju... pokazi sa ti suciastka za 5e, no v servise ti radsej vymenia cely diel v hodnote 300e...
Potom dovolili aj cudziu mechanickú pomoc, ale len v depe. Je možné vymeniť aj celé koleso, výmena celých bicyklov, ako napríklad pri cyklokrose, je zakázaná.
ved tak sa dnes aj auta opravuju... pokazi sa ti suciastka za 5e, no v servise ti radsej vymenia cely diel v hodnote 300e...
kimlo Skus si este raz precitat co som citoval, tj podstata toho na com som sa smial
s akým motorčekom si preteky začal, s takým ich aj dokončíš!
http://cyclingtips.com/2016/05/leaked-notes-reveal-that-uci-will-restart-disc-brake-trial-in-june/
Peter Sagan MTB TepliceOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down